Jump to content
php.lv forumi

Who.mE?

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Who.mE?

  1. on *:LOAD: { echo -a 3©14 By Xcler } on *:OPEN:?: { msg $nick ( Please wait till my accept )( #warzone.cs Project Script ) timer 1 0 acceptq $timestamp $nick } alias acceptq { set %acc $input( $1 will you accept a query from $+($2,?),yqdv,Accept Query ) acceptqcheck $1 $2 } alias acceptqcheck { if ( %acc == $yes ) { msg $2 ( Accepted.. ) window -a $2 } if ( %acc == $no ) { msg $2 ( Declined ) window -c $2 } unset %acc } Skripts ir mIRCai. Doma ir taada, ka kad kads privati raksta, tad piedava akcepteet zinu : "Yes"; "No" Un kad piespiez yes vaidzetu paradities vinam privati: Accepted un kad No tad: Declined. Bet kur shajos: msg $2 ( Accepted.. ) UN msg $2 ( Declined ) Ir kluudas? Jo kad piespiezu yes, no nekas neparadas vinam privati - nekada reakcija. Ceru, ka sapratat.. Paldies!
  2. Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) Bet horizontālā svītra man strādā: <div style="border-top:1px #121212 solid"</div> A no augšas uz leju nē.
  3. Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) Izdarīju visu ko prasa README.txt failā, bet tik un tā tas pats: Database/configuration error.
  4. Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) <?php $dir = "/etc/php5/"; // Open a known directory, and proceed to read its contents if (is_dir($dir)) { if ($dh = opendir($dir)) { while (($file = readdir($dh)) !== false) { echo "filename: $file : filetype: " . filetype($dir . $file) . "\n"; } closedir($dh); } } ?> Un tad man vajag 'www' folderī uztaisīt .php failu (downloads.php). Un kāds augstāk šajā postā to kodu var nedaudz patulkot? Es tur gandriz neko nesaprotu :( UN andrisp otrs piemērs arī būs? :) Un man kāds pateiks kā dabūt to svītriņu kas iet no augšas uz leju? Jo šis: ( <div style="border-left:1px #121212 solid"</div> ) - Nestrādā :(
  5. Es novilku miniBB forumu. Atzipoju. Iekš: AppServ/www/ izveidoju direktoriju forum - Tālāk minibb failus iemetu forum mapē. Bet kad mēģinu ieiet savā lapā /forum vai /forum/index.php - nevaru ieiet, jo rāda : Database/configuration error. Vēl kautkāda datubāze jāliek vai kas cits? Tad kuros failos vai kur jāiet? Paldies iepriekš :)
  6. Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) Nerunā savā gudro skriptētāju valodā :D Un man tā svītriņa kas iet no augšas uz leju: ( <div style="border-left:1px #121212 solid"</div> ) - Nestrādā :(
  7. Vari lūdzu parādīt piemēru.
  8. Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs Nesapratu par ko Tu runaa :hmm:
  9. Un ja man nav css ? Kur tādu dabūt? :) Un vēl kas. Ja es augšpusē savai lapai gribu ielikt logo, tad kas jāraksta notepadā, lai viņu tur ieliktu?
  10. Neesmu nekāds profiņš uz php skrptēšanu - Es vēl tikai mācos :) Man ir pieci sekojoši jautājumi un viens lūgums. 1. Kāds kods jaraksta notepadā, lai majas-lapā ieliktu atstarpi. 2. Kas jāraksta, lai dabūtu uz leju taisnu svītriņu ar kādu parasti atdala no paneļiem u.t.t. - Horizontāli ir šāds kods: <div style="border-top:1px #121212 solid"</div> Bet kāds ir lai šāda svītriņa arī ietu no augšas uz leju. 3. Ja es pie navigācijas bāra gribu sev lielākus burtus, tad kas jāraksta. ar <h1>fdf</h1> - ir par lielu. 5. Kad es notepadā ierakstu šādas rindiņas: <html> <body> <a href="/Faili"Faili</a> <? echo "Faili"; ?> <a href="/Faili/Programmas"Programmas</a> </body> </html> - Tad man ir tā kad uzspiežu uz linka: Faili - iekšā ir folderis: Programmas, bet tas Programmas folderis iekšā nav paša webā iekšā, bet tākā pa visam jaunā lapā bez dizaina bez nekā. - Un lūgums. Vai kāds varētu iemest skriptu: lai var reģistrēties manā lapā un Logins. :) Paldies :)
×
×
  • Create New...