Jump to content
php.lv forumi

donate

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

donate's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Varat close es parisntaleju forumu un visu pa jaunu uztaisīju :(
  2. a var kaut kā parinstalēt lai saglabājas visi postu avataru forumu utt. ?
  3. ko man darīt? manu forumu never vaļā... :(
  4. IPB WARNING [2] load_template(style_emoticonscache/skin_cache/cacheid_2/skin_global.php): failed to open stream: No such file or directory (Line: 1334 of \sources\ipsclass.php) Kas tas tāds? lūdzu palīdziet...
  5. Ieliku jaunu modu savai mājas lapai - foruma modi kad var likt warn utt. Infūsoju.Bet kad admina panelī pievieno katogiriju vai topiku vienkārši nepievienojas! Ieraudzīju ka froumā stūrītī rāda Unknown column 'f.forum_sub' in 'where clause' Tas kko izsaka? Lūdzu pēc palīdzības!
  6. Paldies andrip°! Kluuda bija default_lang jaanomaina uz lang.english Liels paldies... :))
  7. Kads var palidzet?? Ko man darit lai neradas?
  8. Šī ir tā /functions.lang 42. rindiņa: $lp = fopen($path,"r"); $temp = fread($lp, filesize($path)); fclose($lp); Kas tur ir nepareizi?
  9. Uzliku AMXBans 5.0 , viss itkā strādā , bet mājas lapā rāda šitā: Warning: fopen(d:/appserv/www/amxbans/include/lang/lang..php): failed to open stream: No such file or directory in d:\appserv\www\amxbans\include\functions.lang.php on line 42 Warning: filesize(): Stat failed for d:/appserv/www/amxbans/include/lang/lang..php (errno=2 - No such file or directory) in d:\appserv\www\amxbans\include\functions.lang.php on line 42 Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in d:\appserv\www\amxbans\include\functions.lang.php on line 42 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in d:\appserv\www\amxbans\include\functions.lang.php on line 42 Lūdzu palīgā!
×
×
  • Create New...