Jump to content
php.lv forumi

oscars

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About oscars

  • Birthday 07/09/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Rīga, Garciems

oscars's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. oscars

    Notepad

    Es parasīju palīdzību nevis "tizlu komentāru"! Viss - problēma atrisināta.
  2. oscars

    Notepad

    Sveiki- Man tāda lieta: veidoju aprakstu ar visām garumzīmēm "notepad'ā", taču pēc saglabāšanas tās garumzīmes neatspoguļojas tajā tekstā un mājaslapā. Nezinat, kāda varētu būt problēma?
  3. Paldies. Iešu apūt šo visu, mēģināšu to izdarīt pats. Ja būs vēl jautājumi, tad noteikti interesēšos.
  4. Tieši tā, šodien pēc viņas vadījos, bet nekas dižs nesanāca, tāpēc vēršos Jūsu forumā pēc profesionālas palīdzības. Ir daudzas grāmatas eng valodā, kur lieliski viss ir izklāstīts, taču tādiem kā man (iesācējam) tas ir tāpat kā meklēt adatu siena kaudzē. P.S. vairāk zinu par p2p.
  5. Tas manuālis "soli pa solim" bija iznācis 2004 gadā un, domājams, ka pa to laiku ir bijušas lielas izmaiņas. žēl, ka tur nebija aprakstīts kā darboties ar apache.
  6. Tagad ir skaidrs, pagaidām. Mazliet vēlāk jāmēģina kkas uzmeikot :) Kāds man MySQL jāvelk? v3.23 vai jaunākais v5.1?
  7. Tātad rodas vēl divi jautājumi - 1. kāda ir starpība starp PHP un HTML?Scriptu ziņā vai kā citādi? 2. ko Tu domāji "Ja piejūgsi vēl PHP arī klāt, tad visi faili, kam būs paplašinājums php" Kāda atšķirība? Bet IP var arī mainīt uz normālu adresi. Tās programmas bija domātas kā PHP editori... (kā piemērs - PHPeditor v...)
  8. Nolādēju jaunāko versiju no apche. Tātad man pie mapes "htdocs" visu darīt - izmantojot visus kodus (programmas, kas palīdz iesācējam)?
  9. Vai Jūs man varētu palīdzēt - Vēlos taisīt savu mājas lapu, taču nezinu ar kuru progu to labāk darīt - apache vai omni. Par apache rakstīts, ka tā iesācējiem ir grūta, bet omni tieši pretēji. Man nevajag, ar kuru ir vieglāk, bet gan ar kuru labāk... Lūdzu palīdzat.
×
×
  • Create New...