Jump to content
php.lv forumi

Neo49

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Neo49's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Yesss.!!!!! beidzot sapratu!:) :) es, stulbā galva lapas saglabāju ne-root direktorijā, līdz ar to serveris to neparsēja.... .. viszinimA laikam bija taisnība- īstais darbs sākas tikai pēc 12iem naktī un krūzes karstas kafijas- savādāk vienmēr kautkas misējas:) Paldies visiem par sniegtajiem padomiem! ;)
  2. blackhalt - tavs piemērs nestrādāja nezkāpēc... hmmm bubu- tūliņ izmēģināšu tavu variantu. da kas tas sovakar par vakaru!!! es pat php.ini nevaru atrast... laikam tasinība, ka piektdienās nevar sākt mācīties:(
  3. vainīgs.. mācīšos...(par šito nebiju tā iedomājies, domāju, ka no html koda tas tiek izsaukts kā php kods un attiecīgi izpildīts... kaut kas līdzīgi CSS...) evv a man tagad vispār neko nerāda!!.. !
  4. mēģināju jau bet nesanāca... varbūt kāds var pamēģināt ietestēt kodu uz sava browser'a?? es mēģināju uz vēl viena - arī nestrādā kā vajag
  5. Labadiena visiem! Nolēmu sākt mācīties php. Uzstādīju web serveri (OmniHTTPd OmniSecure v3.0 ), uzliku arī MySQLDBVS v4.1 ... un problēma ir sekojoša: tiklīdz palaižu kādu html failu ar jebkādu php skripu tajā (piem. print), browseris to neattēlo/ neizpilda pareizi... lūk piemērs: <html> <head> <title>Macaamies PHP</title> </head> <body> <? print ("Mazs piemēriņš tam, kā darbojas funkcija print. \n" ); ?> </body> </html> Un rezultāts: Mazs piemēriņš tam, kā darbojas funkcija print. \n" ); ?> cik es pareizi sapratu, tad browserī tiek nolasīts skripta sākums, bet tas netiek noslēgts un izpildīts...?? Html kods tiek nolasīts ok, bet lielākā daļa skriptu tajā- ne... Kāds jūsuprāt varētu būt problēmas iemesls??
×
×
  • Create New...