Jump to content
php.lv forumi

Remus

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Remus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tāda lieta kā import un export jau tāpat strādā, bet problēma ceļas no fakta, ka pašam WP nav ļauts rakstīt neko jaunu uz servera, neskaitot db. Vai to nav iespējams atrisināt sazinoties ar hostinga uzturētāju un paprasot uz kādu brītiņu šādu iespēju iedot? Un ja jā, tad kas tieši būtu jāprasa? sarežģīti...
  2. Sveiki! Kādu brīdi es lietoju six.lv piedāvāto blogu, taču izlēmu pārvākties uz patstāvīgu blogu citur. Radās jautājums kā es varētu labāk pārvietot visus postus, komentārus no turienes uz jauno blogu, ja pie datubāzes es netieku? WP piedāvā tādu lietu kā export, kuru es arī veiksmīgi izmantoju, lai iegūtu failu ar visiem datiem, taču problēmas sākas ar importēšanu, jo mans hosts neļauj pašam WP rakstīt failus. Tātad kur un kā man vajadzētu uploadot šo XML failu, lai pārnestu datus? Jau kādu stundu gūglējos un neko konkrēti manai problēmai tā arī neatradu, tāpēc vērošos pie jums. Paldies jau iepriekš.
  3. Sveiki! Es tikai vēlējos nupublicēt atbildi savai senajai problēmai, ja nu gadījumā kādam noder. Lai novērstu to, kas aprakstīts augstāk bija jāeditē wp-db.php fails: function select($db) { if (!@mysql_select_db($db, $this->dbh)) { $this->bail(" <h1>Can’t select database</h1> <p>We were able to connect to the database server (which means your username and password is okay) but not able to select the <code>$db</code> database.</p> <ul> <li>Are you sure it exists?</li> <li>On some systems the name of your database is prefixed with your username, so it would be like username_wordpress. Could that be the problem?</li> </ul> <p>If you don't know how to setup a database you should <strong>contact your host</strong>. If all else fails you may find help at the <a href='http://wordpress.org/support/'>WordPress Support Forums</a>.</p>"); } $this->query("SET CHARACTER SET utf8"); } Rindiņa, kas tika pielikta ir šī te: $this->query("SET CHARACTER SET utf8"); Un lieta darīta. Tas viss wp 2.0 versijai.
  4. Atvainojos par ilgo kavēšanos ar atbildi... Lūk ko saka phpmuadmin par db "MySQL kodējums: UTF-8 Unicode (utf8)" šķiet, ka tas nozīmē, ka tur jau ir UTF-8 ... Ir vēl kādas labas idejas? :)
  5. Nu man tur pagaidām nemaz nav ko bekapot... ;) Uztaisīju visai db encodingu utf8_latvian_ci. Nav izmaiņu.
  6. Liels tev paldies... :) EDIT: :Laikam tomēr pasteidzos ar pateikšanos, jo tagad attiecīgi uzraksti ir pareizi, bet pārējie teksti - raksti utt, kas iepriekš bija kārtībā, tagad ir auzās.... Ir kādas idejas?
  7. Sveiki! Man radās nelielas grūtības ar wordpresa tulkošanu uz latviešu valodu, kad html kodā samainot kādu uzrakstu (piemēram "comments" aizstājot ar "komentāri" ) netiek atpazīts "ā". Pieņemu, ka tas pats notiek arī ar visām pārējām garajām rakstu zīmēm... Vai ir kādi ieteikumi kā risināt šo problēmu? Spriežot pēc Wordpress izplatības gan jau neviens vien ar ko tādu ir saskāries... :)
×
×
  • Create New...