Jump to content
php.lv forumi

saprotiet mani

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

saprotiet mani's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. IepazīstināsI? *piemēri.
  2. Tām pārskatīju visus topicus, kas saistīti ar date, iekš satura... Bet neatradu tādu, kas man kko dotu. Tātad. Man iekš myql ir tabula, kurā ir sadaļa date(timestamp), iekš timestamp iemetās NOW(), tas viss kk, bet kad vēlku visu news info Piem. $row['Title'] u.t.t.m.l. kā man vajadzētu vilkt laukā datumu, lai piem būtu dd.mm.yy hh:ii ?
  3. 1.) Tām esmu sācis integrēt IPB forumu, jaunās lapas dizainā, izveidoju augšējo baneri, ar linkiem, pārveidoju lapas izmērus & krāsas, bet tagat atliek viena atlikusī lieta, vajag gar boarda abām malām ( kreiso u labo) nolaist vienu bildi, varbūt kāds zin precīzu linku uz admin cp, kur varētu to atrast? itkā iekš admin cp skatījos html failus, bet nevaru atrast īsto failu, and īsto vietu, lai nolaistu šīs malas. 2.) Ir query's kurš izvelk spēļu serveru ip's un izveido serveru listi, tik tālu viss ir ok. Bet tagad arī jāsāk domāt, kā logot serverus, ja tie ir offline, lai varētu apreiķināt serveru online time. itkā domā tāda, if $serverisoffline {ierakstam tabulās servera id } bet lieta tāda, kā piespiest kodu ik pa 1 min piekonēktēties serverim, nu galvenais, lai kkā dābū, ka ik pa 1 min notiek konekts serveriem un iekš db tiek pierakstīti offline sereri. moš kādam ir bijusi darīšana ar kkādiem tāda tipa online time skriptiem, jau iepriekš paldies.
  4. Nākošā lieta, ja man iekš php koda ir echo "<iframe src=\"kkas.php\" border=\"0\" frameborder=\"0\"></iframe>" un tas, kad izdrukā to ifreimu, izdrukā viņu mazā laiciņā ar scrollbāriem, vēlējos zināt, kas būtu jāraksta, lai pats automātiski staipītos, jo ja rakstīšu noteiktu pixeļu skaitu, tad var sanākt šmuce, jo ifreima fails velk laukā no mysql dažādus daudzumus, so pasakiet, kā izdarīt, lai iframe staipītps, jo mēģināju height="auto" un nekkas nemainijās.
  5. Tām nākošais jaut. man ir <li> bg un hovera bgcolor, kad uzspiež uz linku, pirms tas aizmet tevi kaut kur citur, ap linku apvelkās raustīta līnija, kā to var noņemt, ja kāds nesaprata, tad apstās
  6. ķipa kko tādu, kā šeit >.< uzs[iešot uz ip.
  7. OK. kko sapratu. Nevēlējos taisīt jaunu topicu, so man vajag palīdzību, pasakiet, kāds kā var izdarīt piem. <table<tr><td>kakainie useri</td></tr><tr><td>usera vārds</td></tr></table> nu vo, kā var panākt lai vis, kas ir iekš otrā "tr" atverās pēc klikšķa uz pirmā "tr", nu tā, ka vis paslīd uz leju un lēnām parādās tas ptrs "tr" ?
  8. Ok paldies, un vēl kas bija jāliek augšā php failam, lai nebūtu ķekši virs Ā bet normāls Ā?
  9. Zinu, ka kādreiz mēģināju iekļaut webā lejuplādētus fontus, kad gaju webaa no localhost uzrādīja tos fontus, bet no cita serveri bija defaulti fonti, kā iekļaut, lai fontus lietotājs lejuplādē?
  10. Ir radušies pāris jautājumi. 1.Kāda atšķirība ir lietojot piem if ($_REQUEST['req'] == 'login') { include ("login.php"); } vai if ($_GET['req'] == 'login') { include ("login.php"); } Un, kas ir jādara drošības labad, lai caur "req" neviens man nesataisītu sūdus web rootā, itkā esmu dzirdējis, ka tā var staigāt pa mapēm, ja nau aizsardzība. Vai jālieto komandas eregi, lai nevarētu ievadīt slašus, vai arī vnk jāliek default lapa. IEspējams te lielākā daļa cilvēku nekko nesapratīs no mana teiktā, bet tādad galvenais, ko es jautāju ir, kāda aizsardzība ir jāveic, ja izmanto if ($_GET['req'] == 'login') { include ("login.php"); } Ā un vēl ko dara switch. Ceru, ka kāds man palīdzēs un ieviesīs nedzudz skaidrības.
  11. saprotiet mani

    Acc

    Tām man tagad vajadzētu nedaudz info, esmu izveidojis admin paneli, priekš veba, un tagad vajag tikkai izveidot admin login, kuram ir noteikti leveli, vai kāds nevar man palīdzēt pateikt, aptuveni kādu tabulu veidot, kurā būtu paroles, niki, acc un moš vēl kkas, un, piem kā lai pārbauda, kad ir ievadīts gan pass gan username, kāds šim useram ir levels, nu piem if blablabla {echo 'veba saturs') else ..... bet man vajadzētu tā lai varētu izveidot vismaz kādus 4 levelus, vai kādam ir kāds labs paraugs, saistībā ar to?? Un ir vēl viena lieta uz lapas ir funkcionējošs news skripts, var pielikt ziņu (shorttxt un txt) un gribu tā lai main lapā kur uzrāda visas ziņas zem katras ziņas ir "lasīt vairāk", uzspiežot uz tā piem nonāk līdz news.php?id=1 tik talu es maku, bet nezinu kā, lai izdara to, ka tālāk ir echo ar noteikto ziņu, nu kurai id ir 1 Te ir viens bubu skripts, kurš samet tagus iekš textarea, itkā viss ok, bet , kā, lai izdara to, ka izvadot pēctam to info no mySQL un citi ir nomainīti uz normālajiem, nu tālai rādītu šo urli, un kā var tajā kodā pats kautkādu tagu pievienot, nu kā izskatītos tikkai priekš tā lai ievadītu urli... P.s iespējams, ka daudz ko nesapratīsiet, tas taču esmu es... Bet lūdzu ceņšieties palīdzēt...
  12. Jā pieddod, ka tik debīli sarakstiju, bet nebija laika, bija jāskrien... Laikam ar to ID man sanāks tikkai pēc kāda laika, bet vai kāds nevar tad izskaidrot, un parādīt, aptuveni, kā darīt ar to news.php?id=1, jo es jau to varu uzlikt, pat ja man nau iD var jau ari likt pēc title. P.S Latviešu valodā man ir 7 8)
  13. btw vienalga viņš neievieto id kādu man vissp vajag likt type tam id es uzliku int? un kads var arī uz otru jaut? kaut pametiet linku uz paraugu.
  14. Jām. 1.) Mēģinot pirmo man phpmyadminā izmet MySQL said: #1075 - Incorrect table definition; There can only be one auto column and it must be defined as a key Tad es skatos, to key, bet man tāds nau piedāvāts... 2.) Viss bija OK un vienkārši, paldies. 3.) kkā nesanāk, nevari iemest piemēru?
  15. labdien :P . Ēm es esmu pašo laiku uztaisijis pirmo savu skriptu, man apmierina, kā tas strādā, bet man vēl ir 3 jautājumi, un es ceru, ka jūs varētu man nedaudz palīdzēt. 1. Kā es subsmitojot newsu varu izdarīt tā, lai datubāzē viņš saglabājās ar nākamo iespējamo Id numuru. 2. Kā, lai es izvadot no datubāzes ziņas izvadu noteiktu skāitu, piemēram es jau lietoju ORDER By date, time DESC, bet man vajag lai piemēram izvadās tikkai pēdējas 6, esmu dzirdējis, ka to var kkā ar limit.... 3. Man index.php lapā rādās short story (ievads no teksta), un apakša katram short storyjam ir lienks lasīt vēl, gribu zināt ka piemēram ejot uz news.php?id=1 man rādās tikkai id1 ROW, nu ķipa pirmais ziņojums, itkā man itkā andrisp iedeva šādu kōda daļu, lai es ielieku, if (isset($_GET['id']) && is_numerical($id)) { $sql = "SELECT * FROM `news` WHERE id = ".$id; // echo } bet īsti kkā nesanāk viņu pareizi ielikt, varbūt, kāds var man iedot kādu mājienu, vai palīdzēt man salikt kopĀ? Paldies jau iepriekš.
×
×
  • Create New...