Jump to content
php.lv forumi

hustler

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

hustler's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. hustler

    memcache

    selecti man atkriit ari taapat, jo selectu izmanto tikai sakuma ieejot spele un panjemot visus datus. pectam visi speles dati glabajas pashaa spele + paraleli uz katru izmainju parsutiti uz datu bazi (update/insert). ideali jau butu, ja butu jasuta dati uz serveri tikai spiezhot SAVE, bet tas nav diezko erti lietotajam.
  2. tiko atradu : http://www.chronopay.com/lv/ Izklausas ideali. Pienem visas popularas kartes. Pircejam nav javeido nekadi akounti. Visa info lapaa pieejama ari Latviski un ir ari parstavnieciba Latvijaa.
  3. Velos izveidot web projektu, kas darbosies daudzaas valstis un sniegs virtualu maksas pakalpojumu. Rodas jautajums, kaa iekaset no arzemniekiem naudu. Par bankas parvedumu tiek parasita parak liela komisijas maksa, tapec te butu labak jaizmanto kada e-naudas sistema (paypal vai kas cits) Diezmel Paypal neljauj vel uz Latviju parskaitit naudu tapec tas neder. Kadu sistemu Jus ieteiktu? - globalu un atpazistamu - ar mazu komisiju - iespeja ieskaitit nauud caur visaa utt. - iespeja sanemt naudu uz Latviju Gaidishu Jusu ieteikumus ;)
  4. Man viņš neatpazīst tās f-jas: Fatal error: Call to undefined function: mb_strlen() ... Būs tad jāmeģina pa taisno DB.
  5. Lieta ir tāda, ka es gribu, lai tekstu, kas ir garāks par 18 somboliem apgriež un galā pieliek daudzpunktu. Viss it kā elementāri, bet ,piemēram, ja gadās simbols "ā", tad viņš viņu apgriež jau pašā kodā un reuzultātā beigās rādās "?". kā šo atrisināt? Ir idejas? +++ $len = strlen($nosaukums); $z=$nosaukums; if($len>18){$z=substr($nosaukums,0,18)."..."; }
  6. Kaa tas FFMPEG iisti darbojas? Iekopeju uz servera failu a.mpg un skriptu: <? $encode_cmd = "ffmpeg -i '../video/a.mpg' -f '../video/a.flv'"; echo exec("$encode_cmd"); ?> Palaizhot nekas nenotika.... ;/ Kas nepareizi?
  7. Ir kadas iespejas uploadet un parkodet uz servera .avi. .mpg utt. failus uz .FLV lidzigi kaa draugiem el ve , neizmantojot ffmpeg? Kads vispar ir ko megjinajis pa sho lietu?
×
×
  • Create New...