Jump to content
php.lv forumi

AndrisV

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

AndrisV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tam ir domāts saskaņots projekts, piet tam, es 70% zinu ko man vajag, 30% atliek atrisināt tehniskas dabas lietas, kuras tik labi nepārzinu. Bonusā - dzīvs piemērs, kādu aptuveni vajag + rekomendējamās izmaiņas. Rupji runājot - copy + upgrade.
  2. Nevajag jaukt 2 dažādas lietas. Ja es ņemu kādu pastāvīgā darbā, tad tas ir savādāk. Tur ir jānolistē perfekti prasības, pienākumi, usual stuff + loģiski - samaksa. Man NAV vajadzīgs darbinieks. Man ir vajadzīgs produkts. Piem. man nav ne jausmas, cik patreiz par līdzīgas dabas produktu prasa. Savukārt detaļas nav jēgas apspriest publiski, tajā skaitā arī samaksu. Implementēt visādas perversijas (language file, etc) nav nekādas problēmas, ja ir perfekti saskaņots darba uzdevums un blakus iegribas pēc šī uzdevuma tiek jau formētas atsevišķi par atsevišķiem cipariem, ibo nespēji nodefinēt ko gribi laicīgi, tad par to ir jāšaibo.
  3. Vajag sabūvēt MySQL/PHP cenu lapu (katalogu), ko var šķirot ar 6-7 dažādiem dropdown boxes (nu nezinu es šito te moderno daiļlatvju valodu). Pielikt kādu sīkumu klāt, vairāk vai mazāk askētiski noformēt, bez nekādiem modīgiem vipendroniem. Klāt vajadzētu 2-3 valodas, ideāli, ja visus izmantojamos vārdiņus varētu likt katrai valodā atseviķā cfg failiņā (tāpat kā jebkurā normālā forumā). Rediģēšana pilnīgi apmierina pačakarēties ar kādu MySQL frontendu, tā ka super CMS manuprāt nav jēga būvēt. Darba būtība - 1x uztaisīt, pieslīpēt sīkumus, saņemt naudas un aizmirst. Kam ir interese, tas atmailo uz spoks at ml punkts lv.
×
×
  • Create New...