Jump to content
php.lv forumi

Redds

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About Redds

  • Birthday 09/25/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    297-312-208

Profile Information

  • Location
    Latvija
  • Interests
    Viss kas ir saistīts ar un ap datoriem, kā arī hokejs protams.

Redds's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Redds

    VBulletin

    Paldies atvaino ne tur iebāzos:))). Paldies par informāciju
  2. Redds

    VBulletin

    Kas varētu dot padomu nokurienes varetu nostiept šada tipa forumiņu VBulletin
  3. Teiksu ta arii man ir uz viena kompja XP ar SP 2 ,bet griežas viss normaali , gan apacis, gan mail serveris, kaa arii GM serveris . es arii esmu tik iesaaceejs ,bet sekoju Delfiina un Rozes instrukcijaam un viss aizgaaja, nekaadu probleemu nav.
  4. Paldies viss ok straadaa mail serveris un webs ir kaartiibaa. Paldies par paliidziibu
  5. Nepieciešams ir līdz 10 acc ne vairāk, backups ( tas ir no fīcām ), galvenais normāli izsūtīt un saņemt vēstules . Tā lai projekta lietotāji vienmēr normāli varētu nosūtīt mums vēstules un mēs varētu normāli atbildēt uz tām. Mani vairāk baida Ms Outlooka konfigs ka pareizi nokonfigurēt ienākošo un izejošo pastu, jo viss tiks darbināts no viena datora.
  6. Mjā Delfīnam taisnība man ir Winda, a par tiem 100 topikiem mazliet kļūdījies teiksim 300 aptuveni, labi tabi tas nu tā. Ja nopietni tad tiešām jau izpētīju šo progu tā ir pieejama zem Linux un BSD. Kādi būtu risinājumi?
  7. Paldies par padomiem uz iepriekšējo manu problēmu. Strādā normali webs, jautajums ir sekojoš : Kādu mail serveri jūs ieteiktu, kas normali strādātu un kā pareizi nokonfigurēt to zvēriņu?
  8. Paldies par par informāciju
  9. Jū jau ziniet tapēc prasu speciālistiem
  10. Piedod lūdzu bet šajā jomā es esmu riktīgs dulburs, tāpēc paskaidro man webam ir teiksim www.vārds.lv, kas man jaraksta mailam? Šo man arī uzrādīt Nic adminam ( MX ieraksts )izstāsti lūdzu ko man viņam rakstīt?
  11. Jā viss griezīsies no vienas kastes gan webs , gan mails tikai priekš maila ko man uzrādīt?
  12. Paldies par informāciju, man vienkarsi šodien nic administrators jautaja par subdomēniem, es tā arī lāga nesapratu ko viņš ar to domāja. Teiksim man webs būs uz www.nosaukums.lv IP 111.222.333.444, e-serveris man vajadzīgs ar to pašu vardu kā webs ko man tādā gadījumā darīt? IP būs tā pati
  13. Teiksim es iedodu savu ip 190.216.135.211 (simboliskais protams ) uzrādu kā DNS1 serveri un dns2 190.216.135.211 ? Tu tā biji domājis?
  14. Jā sapratu paldies vienīgā problēma man ir ( ns2.mansdomens.lv mans_ip vai mans_ip2 ) , man tik ir viens serverītis tā kā būs jadomā kuru otru piesaistīt visdrīzākais ka Latneta būs DNS2
  15. Jā redzi mani vienkārši mulsina par tiem 2 dns serveriem, viss man ir reģistrets un samaksāts,pie tehniskās informācijas atstāju tukšas ailes, tātad patreiz domēna piesaiste ir pie Latneta. Cik noprotu jāaizsūta vēstule uz NIC lai veic ierakstus uz manu IP? No sava datora gribu darbināt gan webu ar datu bāzi, gan mailserveri.
×
×
  • Create New...