Jump to content
php.lv forumi

Darkheart

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Darkheart

  1. Otro problēmu arī esmu atrisinājis, nodefinējot ielādes failu kārtību .htaccess failā. Tagad vairs pat pāradresācija no index.html uz portal.php nav vajadzīga, jo uzliku kā primāro portal.php :)

     

    .htaccess attiecīgajai mapei var uzlikt sekojoši (varbūt kādam noder):

    1) Izveidojam ar Notepad teksta failu;

    2) Ierakstām tajā:

    DirectoryIndex index.html index.htm index.php

    ...vai arī izvēlamies savādākas failu ielādes prioritātes, piemēram, es uzstādīju šādi:

    DirectoryIndex portal.php index.php index.html index.htm

    3)Ielādējam failu savas lapas sākuma direktorijā (vai citā, ja vajag) un pārsaucam par ".htaccess"

  2. Brīdinājumu problēmu atrisināju ar pilna ceļa norādi:

    include('language/lang_latvian/lang_hierarchy_album.' . $phpEx);

    Taču tagad, atverot albumu, redzama tikai balta lapa!

     

    Pamanīju vēl vienu kļūdu (varbūt tā saistīta ar iepriekšējo?) - pirmais tiek ielādēts fails index.php, nevis index.html Man failā index.html uzlikta pāradresācija uz portal.php, tāpēc vajag lai index.html ielādējas vispirms.

  3. Nu, es jau tikai iesācējs esmu, tāpēc gandrīz neko no tā visa nezinu. Ja jau pats varētu tikt galā, tad neprasītu :/

     

    Tie faili ir vienā mapē: "/language/lang_latvian" un iekš lang_main_album.php 24.rindas ir rakstīts:

    "include(lang_hierarchy_album.' . $phpEx);" Tātad tas jau ir relatīvais ceļš. Absolūto nebūtu prātīgi likt, jo var mainīties failu atrašanās vieta.

     

    EDIT: pamēģināju to include faila saturu ielikt tās funkcijas vietā. Kļūdas paziņojums pazuda, bet tā vietā parādījās balta lapa :/

  4. Mana hosta provaideris nomainīja serverus un pārcēla visus datus uz jaunu serveri. Tagad ir šāds kļūdas paziņojums, ja spiež uz galeriju linka:

     

    Warning: main() [function.main]: open_basedir restriction in effect. File(/lang_hierarchy_album.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/ankh.id.lv/httpdocs:/tmp) in /var/www/vhosts/ankh.id.lv/httpdocs/language/lang_latvian/lang_main_album.php on line 24
    
    Warning: main(lang_hierarchy_album.php) [function.main]: failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/vhosts/ankh.id.lv/httpdocs/language/lang_latvian/lang_main_album.php on line 24
    
    Warning: main() [function.main]: open_basedir restriction in effect. File(/lang_hierarchy_album.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/ankh.id.lv/httpdocs:/tmp) in /var/www/vhosts/ankh.id.lv/httpdocs/language/lang_latvian/lang_main_album.php on line 24
    
    Warning: main(lang_hierarchy_album.php) [function.main]: failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/vhosts/ankh.id.lv/httpdocs/language/lang_latvian/lang_main_album.php on line 24
    
    Warning: main() [function.include]: Failed opening 'lang_hierarchy_album.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/ankh.id.lv/httpdocs/language/lang_latvian/lang_main_album.php on line 24

     

    Kas varētu būt par problēmu?

  5. Grrrrr.... Man sāk zust pacietība - gribu savus failus un DB atpakaļ! Taču, ja piezvanīšu LatHostam un šie man pateiks, ka nav backupu nekādu, tad negarantēju, ka nesākšu lamāties! Tas "dokumentu aprites fināla periods", par, ko viņi rakstīja pirms vairāk kā nedēļas, ir baigi ievilcies :(

    [Darkheart, nikni zobus sakodis, met acis uz telefonu]

  6. Jau kopš 12.augusta ir pārtraukta LatHost serveru darbība sakarā ar to, ka viens no klientiem it kā savā kontā reklamējis pirātismu.

     

    Delfi raksta:

    Policijā portālam "Delfi" atzina, ka lēmums par serveru arestu pieņemts, lai iegūtu papildus pierādījumus hostinga klienta darbībām, reklamējot savā saitā nelicenzētas filmas. "Šajā lietā bija viens aizturētais. Policija jau uzsākusi kriminālprocesu, un līdz ekspertīzes beigām serveri nebūs pieejami," informēja Valsts Policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja pārstāve Sintija Kājiņa.
    fails.lv šo situāciju ļoti labi apraksta:
    Lai minētās situācijas absurds būtu skaidrāks, to varētu salīdzināt ar visas deviņstāvu dzīvojamās mājas iemītnieku aizturēšanu un visu dzīvokļu kratīšanu gadījumā, kad vienā no dzīvokļiem tiktu atklāts zagtu mantu uzpircējs.

     

    Pašlaik LatHost mājaslapā var izlasīt:

     

    LatHOST serveri nestrada no 12.08.2006. Paskaidrojumi ir sekojosi: Viens no musu klientiem nodarbojas ar aizliegto darbibu un bija apturets. Vina darbiba tika reklameta majas lapa, kas bija izvietota musu serveri. Lai dabutu papildus pieradijumus policija aresteja serverus un uz doto bridi apstrada informaciju. Uz jautajumu kad mes vaesim dabut serverus ne precizas ne aptuvenas atbildes mums nedeva. Mes stradajam ar pilnu atdevi, lai pec iespejas atrak atgutu serverus.

    Sekojiet informacijai majas lapa. Atvainojamies par sagadatam neertibam.

    16.08.2006 - Sodien mes sanemam informaciju par to, ka sakara ar so lietu, dokumentu aprite ir finala stadija. Tas nozime, ka tuaku dienu laika mes varesim turpinat sniegt hostinga pakalpojumus.

     

    informācijas avoti:

    http://www.delfi.lv/news/national/criminal...php?id=15262113

    http://fails.lv/modules/news/article.php?storyid=587

    http://www.lathost.lv

     

    Ko sakāt par šo situāciju? Vai šāda policijas rīcība ir prātīga un vai firma nevar LV policiju iesūdzēt tiesā? Daudziem uzņēmumiem, manuprāt, tagad būs nopietni zaudējumi, un ne jau no policijas viņi mēģinās kompensāciju sadabūt!

    Manējais hostinga konts, uz kura ir portāls ar ~8GB mēneša traffic jau vairāk kā nedēļu nedarbojas, un nav zināms, kad atsāks darboties. Negribu mierīgi sēdēt, rokas klēpī salicis, tāpēc domāju, ko darīt. Varbūt "Bez Tabu" piesaistīt? :idea:

×
×
  • Create New...