Jump to content
php.lv forumi

Darkheart

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Darkheart

  1. Ir kāds jēdzīgs ārzemju kantoris, kas piedāvā LV hostiem atbilstošu ātrumu un ir pietiekami konkurētspējīgs?
  2. Otro problēmu arī esmu atrisinājis, nodefinējot ielādes failu kārtību .htaccess failā. Tagad vairs pat pāradresācija no index.html uz portal.php nav vajadzīga, jo uzliku kā primāro portal.php :) .htaccess attiecīgajai mapei var uzlikt sekojoši (varbūt kādam noder): 1) Izveidojam ar Notepad teksta failu; 2) Ierakstām tajā: DirectoryIndex index.html index.htm index.php ...vai arī izvēlamies savādākas failu ielādes prioritātes, piemēram, es uzstādīju šādi: DirectoryIndex portal.php index.php index.html index.htm 3)Ielādējam failu savas lapas sākuma direktorijā (vai citā, ja vajag) un pārsaucam par ".htaccess"
  3. Albumu problēmu atrisināju. Kļūda bija tāpēc, ka 2 failos bija lietota php4 sintakse, kas pēc updeita uz php5 versiju nedarbojās. Nomainīju failos "$this" uz "$this1" un tagad darbojas.
  4. hosteris nav devis tādas privilēģijas. vienīgais, ko varu, tas ir cerēt, ka viņi beidzot atbildēs uz manu mailu.
  5. Toms, Tev nav drusciņ nervu problēmas? :D Es mācos, meklēju un arī padomus palūdzu, un netaisos neko maksāt!
  6. nevaru, jo index.php ir foruma sākums :/
  7. Brīdinājumu problēmu atrisināju ar pilna ceļa norādi: include('language/lang_latvian/lang_hierarchy_album.' . $phpEx); Taču tagad, atverot albumu, redzama tikai balta lapa! Pamanīju vēl vienu kļūdu (varbūt tā saistīta ar iepriekšējo?) - pirmais tiek ielādēts fails index.php, nevis index.html Man failā index.html uzlikta pāradresācija uz portal.php, tāpēc vajag lai index.html ielādējas vispirms.
  8. Nu, es jau tikai iesācējs esmu, tāpēc gandrīz neko no tā visa nezinu. Ja jau pats varētu tikt galā, tad neprasītu :/ Tie faili ir vienā mapē: "/language/lang_latvian" un iekš lang_main_album.php 24.rindas ir rakstīts: "include(lang_hierarchy_album.' . $phpEx);" Tātad tas jau ir relatīvais ceļš. Absolūto nebūtu prātīgi likt, jo var mainīties failu atrašanās vieta. EDIT: pamēģināju to include faila saturu ielikt tās funkcijas vietā. Kļūdas paziņojums pazuda, bet tā vietā parādījās balta lapa :/
  9. Mana hosta provaideris nomainīja serverus un pārcēla visus datus uz jaunu serveri. Tagad ir šāds kļūdas paziņojums, ja spiež uz galeriju linka: Warning: main() [function.main]: open_basedir restriction in effect. File(/lang_hierarchy_album.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/ankh.id.lv/httpdocs:/tmp) in /var/www/vhosts/ankh.id.lv/httpdocs/language/lang_latvian/lang_main_album.php on line 24 Warning: main(lang_hierarchy_album.php) [function.main]: failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/vhosts/ankh.id.lv/httpdocs/language/lang_latvian/lang_main_album.php on line 24 Warning: main() [function.main]: open_basedir restriction in effect. File(/lang_hierarchy_album.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/ankh.id.lv/httpdocs:/tmp) in /var/www/vhosts/ankh.id.lv/httpdocs/language/lang_latvian/lang_main_album.php on line 24 Warning: main(lang_hierarchy_album.php) [function.main]: failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/vhosts/ankh.id.lv/httpdocs/language/lang_latvian/lang_main_album.php on line 24 Warning: main() [function.include]: Failed opening 'lang_hierarchy_album.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/ankh.id.lv/httpdocs/language/lang_latvian/lang_main_album.php on line 24 Kas varētu būt par problēmu?
  10. Tagad viņi esot aizlieguši trackerus izvietot :)
  11. Viņi vēl nav visu saveduši 100% kārtībā, bet paguvu uztaisīt backupus. Izmaiņas ir jauna kontroles paneļa versija un MySQL5 4.x versijas vietā. Manāmi uzlabojies ātrums, vismaz vakar, kad downloadoju FTP failus, tas bija virs 400 kb/s.
  12. Piezvanīju un nebija jālamājas. Serverus viņi nav atguvuši, bet datus likšot uz citiem serveriem. Pierakstīja manu domēnu (laikam liks rindas augšgalā par biežu zvanīšanos :D) un solīja ap astoņiem vakarā pieslēgt kontu.
  13. Grrrrr.... Man sāk zust pacietība - gribu savus failus un DB atpakaļ! Taču, ja piezvanīšu LatHostam un šie man pateiks, ka nav backupu nekādu, tad negarantēju, ka nesākšu lamāties! Tas "dokumentu aprites fināla periods", par, ko viņi rakstīja pirms vairāk kā nedēļas, ir baigi ievilcies :( [Darkheart, nikni zobus sakodis, met acis uz telefonu]
  14. Varētu domāt, ka tas ir vienīgais torrentu trakeris :D
  15. Jau kopš 12.augusta ir pārtraukta LatHost serveru darbība sakarā ar to, ka viens no klientiem it kā savā kontā reklamējis pirātismu. Delfi raksta: fails.lv šo situāciju ļoti labi apraksta: Pašlaik LatHost mājaslapā var izlasīt: informācijas avoti: http://www.delfi.lv/news/national/criminal...php?id=15262113 http://fails.lv/modules/news/article.php?storyid=587 http://www.lathost.lv Ko sakāt par šo situāciju? Vai šāda policijas rīcība ir prātīga un vai firma nevar LV policiju iesūdzēt tiesā? Daudziem uzņēmumiem, manuprāt, tagad būs nopietni zaudējumi, un ne jau no policijas viņi mēģinās kompensāciju sadabūt! Manējais hostinga konts, uz kura ir portāls ar ~8GB mēneša traffic jau vairāk kā nedēļu nedarbojas, un nav zināms, kad atsāks darboties. Negribu mierīgi sēdēt, rokas klēpī salicis, tāpēc domāju, ko darīt. Varbūt "Bez Tabu" piesaistīt? :idea:
×
×
  • Create New...