Jump to content
php.lv forumi

Edgars

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Edgars's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Meklēju privātiem projektiem PHP programmētāju. Viens no šādiem projektiem ir caur API saņemta xml integrācija datu bāzē (informāciju atjauno 2-3 reizes diennaktī), pēc tam datu atrādīšana mājas lapā. Daļa datu ir kešota, savukārt daļa ir no API (piemēram, meklēšanas funkcijai) + vēl statiska informācijas lapas sadaļās, kur nepieciešama minimāla administrācija (tinymce). Nav jāstrādā ar Html/css bakstīšanu. Ja ir interese, raksti uz [email protected] - atmet darītos darbus, savu programmēšanas pieredzi pāris vārdos. Ideāli, ja ir kaut kādi piemēri, kuri ilustrētu arī izmaksu cenu līmeni. Ja ir vēl kaut kāda info nepieciešama, dodiet zināt - pirmo reizi privātām vajadzībām meklēju cilvēku, tādēļ varbūt kaut kas izlaists, ko vēl svarīgu vajadzētu pateikt.
  2. Šeku reku - uzņēmumā ir darbiņš PHP programmētājam, kurš vēlētos veikt dažādus mazus html/php programmēšanas darbus, lielākoties darbs ir ar esošo php/xml failu atjaunošanu. Ja parāda sevi no labās puses, tad, protams, darbi var arī pieaugt līdz ar atalgojumu. Dikti vēlama ir pilna slodze, bet visu varam runāt. Darbs ir pašā Rīgas centrā, tādēļ dikti ērti. Priekšroka tiem, kuri var darbu sākt iespējami ātri. Tuvāka sarakste un informācija uz meilu: [email protected] Pavirša darba izpildes un līku roku īpašniekiem lūgums nepieteikties.
  3. LETA – vienīgā pilna servisa informācijas aģentūra Baltijā, sakarā ar darbības paplašināšanos aicina savam kolektīvam pievienoties: IT LIETOTĀJU ATBALSTA SPECIĀLISTU (-I) Pienākumi: - Lietotāju darbstaciju uzstādīšana, uzturēšana; - Datorprogrammu uzstādīšana, konfigurācija, atjaunināšana; - Lietotāju kontu un e-pastu pārvaldība; - Datortehnikas un biroja tehnikas monitorings, profilakse, vienkārši remontdarbi, sadarbība ar tehnikas servisu; - Lietotāju apmācība, dokumentācijas un instrukciju izveide, konsultēšana; - Lietotāju problēmu reģistrācija, risināšana, risinājumu apkopošana; - IT risinājumu testēšana; - IP telefonijas pārvaldība (nodrošinām apmācību). Prasības: - Vēlama augstākā izglītība IT jomā, var būt pēdējo kursu students; - Windows darbstaciju pārvaldības darba pieredze; - Zināšanas par MS Office, OpenOffice, Mozilla Firefox un Thunderbird lietojumprogrammām; - Pamata zināšanas par lokālajiem datortīkliem; - Latviešu un angļu valodas zināšanas, krievu valodas zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību; - Pacietība, komunikācijas prasmes, spēja sadarboties un strādāt komandā; - Augsta precizitātes un atbildības sajūta, spēja organizēt savu darbu; - Spēja un vēlme apgūt jaunus IT risinājumus; - Gatavība nepieciešamības gadījumā strādāt arī agrās rīta un vēlās vakara stundās; - Pieeja pie Interneta no mājām tiks uzskatīta par priekšrocību. Piedāvājam: - Dinamisku darbu Latvijas lielākajā ziņu aģentūrā; - Stabilu atalgojumu, veselības apdrošināšanu, izaugsmes iespējas; - Darba vietu Rīgas centrā. CV un motivācijas vēstuli sūtīt uz [email protected] ar norādi “IT lietotāju atbalsta speciālists”.
  4. LETA – vienīgā pilna servisa informācijas aģentūra Baltijā, sakarā ar darbības paplašināšanos aicina savam kolektīvam pievienoties: IT SISTĒMU ADMINISTRATORU(-I) Pienākumi: - Serveru infrastruktūras darbības nodrošināšana; - Sistēmu datu bāžu administrēšanu un uzturēšana; - Datu arhivēšana un rezerves kopiju izveide; - Tīklu un starptīklošanas drošība; - Sistēmu darbības analīze, sistēmu uzlabojumu plānošana un izpilde; - Līdzdalība projektu plānošanā un ieviešanā, nodrošina IT atbalstu projektiem; - IT infrastruktūras problēmu pārvaldība; - IT infrastruktūras un sistēmu dokumentācijas izveide un uzturēšana; - Lietotāju IT risinājumu izmantošanas apmācība, konsultēšana; - Jaunu IT risinājumu identificēšana, testēšana un ieviešana; Zināšanas: - MS Windows, Linux; - MSSQL, PostgreSQL, vēlams Oracle; - Apache, PHP (vēlamas); - MS Office; OpenOffice; - Mozilla Firefox / Thunderbird. Prasības: - Vēlama augstākā izglītība IT jomā, var būt pēdējo kursu students; - Darba pieredze Windows un Linux sistēmu administrēšanā; - Latviešu un angļu valodas zināšanas, krievu valodas zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību; - Prasme strādāt patstāvīgi, apgūt jauno, radīt un realizēt idejas; - Pacietība, komunikācijas prasmes, spēja sadarboties un strādāt komandā; - Augsta precizitātes un atbildības sajūta, spēja organizēt savu darbu; - Gatavība nepieciešamības gadījumā strādāt arī agrās rīta un vēlās vakara stundās; - Gatavība nodrošināt attālinātu sistēmu atbalstu (pieeja pie Interneta no mājām) 24/7. Piedāvājam: - Dinamisku darbu Latvijas lielākajā ziņu aģentūrā; - Stabilu atalgojumu, veselības apdrošināšanu, izaugsmes iespējas; - Darba vietu Rīgas centrā. CV un motivācijas vēstuli sūtīt uz [email protected] ar norādi "IT sistēmu administrators".
  5. varbūt šis raksts sniegs kādu ieskatu tai visā - pastāv iespēja pašam to realizēt vai arī iesaistīt no malas uzņēmumu vai tikai noteiktu speciālistu: http://www.ridemo.lv/pieraksti/?p=31
  6. Paldies par atbalstu! Web standarti ir laba lieta, bet nevajag to vulgarizēt. Bet te ir iespēja piedalīties un veidot internet vidi vēl labāku, atbilstoši standartiem! Gaidu pieteikumus no PHP speciālistiem, vai arī jaunajiem speciālistiem, kuri ir apņēmības pilni padziļināt savas zināšanas un prasmes PHP programmēšanā!
  7. web standartu lieta tiek iespēju robežās ievērota un realizēta. Katrs, kurš ir veidojis mājas lapas ar web standartiem un validatoriem, zina, kādas problēmas rodas, tiekšanās uz Apsveikumu no validatora puses vienmēr notiek.
  8. nesen pamanīju šādu JS variantu noapaļotajiem stūriem: http://www.netzgesta.de/corner/ pašam vēl nebija laiks testēt. kad būs vajadzība, varbūt pieķeršos, tikmēr mēģiniet paši :)
  9. RIDemo - IT uzņēmums, kas specializējas WEB risinājumu izveidē, elektronisko datormultimediju izgatavošanā un prezentāciju sagatavošanā, sakarā ar paplašināšanos aicina darbā PHP programmētāju. Pamatpienākumi: * Sistēmas komponenšu izstrāde PHP vidē; * Sistēmas līmeņa prasību analīze, projektēšana; * Tehniskā dokumentēšana. Prasības: * Augstākā vai nepabeigta augstākā izglītība ar programmēšanu vai datorzinībām saistītā specialitātē; * Pieredze PHP risinājumu izstrādē; * Ļoti labas PHP, MySQL, labas HTML, JavaScript un XML zināšanas, izpratne par CSS; * Izpratne par objektorientētās programmēšanas pamatprincipiem; * Labas komunikāciju prasmes, spēja efektīvi strādāt komandā; * Spēja un vēlme izglītoties, apgūt jaunas tehnoloģijas; * Var būt pēdējo kursu students. Valodas prasmes: * Labas latviešu valodas zināšanas; * Prasme tekoši lasīt tehnisko dokumentāciju angļu valodā. Piedāvājam: * Darbu pieredzējušā komandā; * Stabilu un darbam atbilstošu atalgojumu. CV un pieteikuma vēstuli sūtīt uz [email protected] ar norādi „PHP programmētājs"
  10. RIDemo - IT uzņēmums, kas specializējas WEB risinājumu izveidē, elektronisko datormultimediju izgatavošanā un prezentāciju sagatavošanā, sakarā ar paplašināšanos meklē PHP programmētāju. Pamatpienākumi: • Sistēmas komponenšu izstrāde PHP vidē; • Sistēmas līmeņa prasību analīze, projektēšana; • Tehniskā dokumentēšana. Prasības: • Augstākā vai nepabeigta augstākā izglītība ar programmēšanu vai datorzinībām saistītā specialitātē; • Vismaz 2 gadu pieredze PHP risinājumu izstrādē; • Ļoti labas MySQL, HTML, CSS, JavaScript un XML zināšanas; • Izpratne par objektorientētās programmēšanas pamatprincipiem; • Labas komunikāciju prasmes, spēja efektīvi strādāt komandā; • Spēja un vēlme izglītoties, apgūt jaunas tehnoloģijas; • Vēlama pieredze darbā ar SSL, SOAP protokolu un XML WEB servisiem. Valodas prasmes: • Labas latviešu valodas zināšanas; • Spēja tekoši lasīt tehnisko dokumentāciju angļu valodā. Piedāvājam: • Darbu pieredzējušā komandā; • Stabilu un darbam atbilstošu atalgojumu. CV un pieteikuma vēstuli sūtīt uz [email protected]
×
×
  • Create New...