Jump to content
php.lv forumi

fin

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

fin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paldies par info. Bet varbūt kāds ieteikums kur to dzelžus vislabāk varētu iegādāties par pievilcīgām cenām? Vai jebkurā datorbodē?
  2. Paldies. Vairāk vai mazāk skaidrs. Bet varbūt vari vēl precizāk nokomentēt sevis teikto par cietajiem diskiem. Kā reāli izpaustos tā ļaušana parastajam cietajam diskam atpūsties?
  3. Mājaslapas veidotas ar HTML, PHP, SQL, JavaScript. Datubāzi vajag. SSL/TLS diezvai. Varbūt SSL kādreiz varētu noderēt, bet par TLS neko nezinu. Rezerves kopēšanu vajadzētu nodrošināt. Par RAIDu neko nezinu. Par diska apjomu vēl izdomātu, pietiktu ar kādie dažiem simtiem GB. Par lielo-mazo failu apjomu neko nezinu. Adminstrēšu pats, bet kādam paziņām varētu arī iedot pieejas. Par servisiem nekādiem šobrīd nevarētu būt runas. Galvenokārt sev un draugiem paredzēts pasākums. Vienkārši ar kaut ko jāsāk un tad ja attīstītos tad gan jau pats sāktu saprast ko vajag. Ko varētu ieteik šādā gadījumā?
  4. Šobrīd uzturu pāris mājaslapas hostinga kompānijā par to arī katru mēnesi nedaudz samaksājot. Gribu uzsākt uzturēt mājās uz sava kompja, kam atvēlētu vienu atsevišķu kompi. Varētu kaut ko iegādāties priekš tā pasākuma, bet galvenais jautājums ir: kāds konfigurācijas kompis būtu nepieciešams? Kam ir ļoti jāpievērš uzmanība un kas nav svarīgi iegādājoties kompi kura galvenā (gandrīz vienīgā) funkcija būs uzturēt mājaslapas? Paldies jau iepriekš par ieteikumiem.
  5. Ieksh Excel ar formulu =CONCATENATE(B6;$A$1;C6;$A$1;D6;$A$1;E6;$A$1;F6;$A$1;G6;$A$1;H6;$A$1;I6;$A$1;J6) sarakstiju visu vienaa kolonaa atdalot ar ";", to visu pēc tam iekopēju .txt failā, kuru savukārt importēju datubāzē. Vienkārši un eleganti. Paldies par padomies.
  6. Esmu iesācējs ar php un datubāzē, bet šo to pieprotu. Vajag uztaisīt datubāzi, lai pēc tam cilvēki varētu no tās atlasīt nepieciešamos datus. Viss būtu ok - datubāzi uztaisīšu, atlasīšanu arī, bet problēma tāda, ka jāievieto informācija datubāzē no .xls faila un tie ir apmēram 5 tūkstoši produktu. Saprotiet, ka negribas katru produktu atseviški rakstīt vai kopēt. Bilžu nav, ir tikai teksts. Varbūt kādam ir kāds ieteikums kā efektīvāk padarīt datu ievietošanu. Jau iepriekš, paldies.
  7. Varbūt kādam ir zināšanas kā lapā ielikt iespēju pārbaudīt eksistē vai neeksitē vēlamais domeins? Tjipa nic.lv un 2000.lv tas ir uztaisīts. Jau iepriekš, PALDIES
×
×
  • Create New...