Jump to content
php.lv forumi

Ernests

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Ernests's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Lamāšanās nebija....bija "push people" ........ un peace bija jau pāris ierakstus atpakaļ!
  2. :) zaudētājos es neesmu nevis dēļ tā, bet dēļ tā, ka bija kāds cits, kurš man ātri un operatīvi uztaisija versiju, kuru klients varētu prezentēt sestdienas rītā! Par skriptu es nemāku teikt, man viņu vajag tikai blokiem un nevis visai lapai, tatad tas nav pārāk sarežģīts!
  3. ...ai, kaut ka stulbi sanāca, bet man vienkarši ta sāpe 5dien bija tik liela, ka 6dienas rītā, pēc negulētas nakts, gaidot gala variantu, nevarēju neizlikt :) vispār jau sviests, bet gribu, lai citi zina par šādiem cilvēkiem un lai nav tāds ieberziens, kā man! Peace!
  4. Esi ielicis punktus, kuros esmu vainīgs. Jautājums: 1) kādēļ mūsu pēdējās sarunas laikā, kad bija vienošanās, ka līdz 8iem vakarā viss būs ok, nekas no šī netika pateikts? 2) Kādēļ plkst. 20: 45 tu vēljoprojām neatbildēji uz maniem zvaniem? 3) Kādēļ visu šo tu pasaki pirmdien, nevis pagājušo ned.? Atbildes: 1); 2) Tev pirmdien tika nosūtīti .jpg izejas attēli, kuros skaidri varēji redzēt cik ilgu laiku tev tas aizņems un pēc tam pats arī pateici, ka līdz 5dienai viss būs iki chiki. 3) Jā, prasība bija 5dienas rīts un teici, ka būs 7 - 8iem. Piebildes, ka kaut kas varētu pietrūkt vai kā citādi nebija! Darbs nebija ne no rīta, ne pēcpusdienā, ne arī vakarā....vakarā vispār nekā nebija! 4) Neesmu teicis, ka nebija nekā izdarīts, bija puspabeigts darbs (skat. pirmo ierakstu)! Mēs pa telefonu runājām plkst. 18:00 un vienojāmies par 20:00, kad būs trūkstošā daļa. Tā kā necēli klausuli, tad plkst. 20:xx nosūtiju tev sms ar tekstu, ka tas darbs 6dien vairs nav nepieciešams. 5) Strādājot Mediaparka, es zinu par aizķeršanām....vēl vairāk, noskaidroju pie saviem programmētājiem, cik ilgu laiku tas prasīs un to ierēķināju atstājot rezervē veselu dienu, kur labot kļūdas. Prātā nāk tavie viedie vārdi par to, ka tas jau ir css, visu var ātri izlabot! Un to versiju, kuru tu tagad esi ievietojis uz servera, es neesmu redzejis! p.s. Iepriekšējā pieredze darbā ar ārpakalpojumu (outsource, freelancer) ir bijusi pozitīva un tas, ka te cilvēki (paši programmētāji/freelanceri) saka, ka jāpareizina termiņš ar X, neko labu neliecina par jums pašiem! Žēl!
  5. Intrigu gluži negribēju iesākt! Gribēju dzirdēt citu cilvēku viedokli par šādu lietu. Pasakot jau pašā sākumā šī cilvēka vārdu, es šaubos, ka būtu iznācis tik interesants teksts, ka tagad. Bez tam nezinot vārdu nav nekādas priekšvēstures un var spriest tīri par šo gadījumu! Man patīk Klez ideja par melno sarakstu, kur blakus var pielikt arī labos darbus :) Taisnība gan ir, ka latviešiem ar tām labajām piezīmēm ir, kā ir! Bet vienalga ideja ir kruta ;) p.s. ---> john brown, tas, ka tu nepieteiksies pie interesantiem projektiem griež tikai Tev pašam. Man nav nekādas atšķirības vai ir maz labu programmētāju vai par vēl vienu mazāk :) Un vispār jābeidz šitais. Cilvēks ir Grey Wolf
  6. Darbs bija vienkarsh.....nepieciesamo dienu ilgumu precizeju ar citiem programmetajiem.....noteiktais termins tika nosprausts ar dienas rezervi, kas tadam projektam ir daudz! Pats vaininieks pateica, ka tur neesot, ko darit. Ka jau eglitis teica, sis ieraksts ir vairak par attieksmi un nevis par darba kvalitati, ilgumu!
  7. to jau dariju :) likas, ka ir ok! Domaju, ka tomer pateiksu, kurs tas ir, jo citadi kads cits vel iegrabsies. Bet ne tagad.......lai attistas diskusija :)
  8. Šinī pašā foruma sadaļā meklēju cilvēku nelielam CSS/html/javascript darbiņam - atradu! Džeks ir viens no šī foruma veterāniem, nu spriežot pēc postu skaita un reģistrācijas laika! Sākām strādāt! Tjipa ir ok, atsūta arī linku uz lapu, kurā var apskatīties, cik tālu ir! Izsaka savu viedokli, pats nosaka termiņu, kad atdos! Idjialjnjiks! Problēma! Pienāk noteiktais termiņs (8 no rīta)................nekā - neejot internets (vsjakojo bivajet)! Tiekot taisīts....tūlīt, tūlīt būs! Plkst. 13:00 tiek atsūtīts puspabeigts darbs ar vardiem, ka tūlīt būs pārējais. Atkal problēmas ar netu........saspringums pieaug.....klients gaida. Notiek neliela sarakste, kuras saturs ir draudošs - no noteiktā termiņa ir pagājušas 10 stundas un ir plkst. 18:00, tiek samazināts atalgojums par 20%. ..............Telefona zvans.....nu tjipa līdz 20:00 būs. ...............plkst. 21:29 - nav atbildes uz sms, nav atbildes uz zvaniem.........varbūt ir miris? Pārmetu krustu.........plkst. 22:03 ...vecs kolēģis noskaidro kas un kā .......... nodirš mani par to, ka pa dienu nedevu jau ziņu......."nu ko, būs gara nakts". Kopumā esmu vīlies visā šinī darīšanā! Laikam jau nevajadzētu tik ļoti ticēt cilvēkiem, bet mana vēlme ticēt labajām ir par lielu :) Nebūtu ētiski šeit pateikt, kurš tad ir tas, kas mani tik jauki uzmeta! Varbūt viņš pats var ielikt kadu komentāru savai aizstāvībai!
  9. Ernests

    Darbs/Html/css

    Mekleju cilveku, kurs varetu sagriezt 10 sablonus, salikt tos smuki html un CSS. Klat japieliek neliels javascripts. Termins: Jabut gatavam so nedel lidz piektdienas ritam Atalgojums: Seit neliksu, atrunajam pa telefonu! Nakotnei: Veiksmigas sadarbibas gadijuma, varam turpinat sastradaties ;) Kontakti: [email protected]; 2 6340383 Velams zvanit!
×
×
  • Create New...