Jump to content
php.lv forumi

spa

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

spa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. spa

    Izvelnes

    Paldies DarkSide un Delfins! Man vienkaarshi neaiziet, kaa to var panaakt, nu jaa ar SQL ir skaidrs, bet taalaak veids, kaa atspoguljot, kaa panaakt, lai teiksim noteiktu kura ir aktiivaa izveele? Man nav skaidrs arii shis, kaa es ar to visu varu salikt kopaa linkaa, lai links buutu shaads: http://www.mansdomeens.lv/index.php?pg=1
  2. spa

    Izvelnes

    kaadas veertiibas es glabaaju tajaa Parent_ID kolonnaa? tjipa katrai apakshizveelei to Menu_ID zem kaa taa sanaaks? bet kaadaa veidaa tad es taas vareshu atspoguljot php?
  3. spa

    Izvelnes

    CMS bija doma pasham uztaisiit shai lapai. Man nav iisti skaidrs atteeloshanas princips, teiksim kaa izkaartosies menu ar izveelneem weblapaa, un kaads ir algoritms, lai teiksim vinji izkaartoties man vajadziigaa seciibaa un ar attieciigaam sadaljaam. Piemeeram izveelnes: -Par mums ---iiss apraksts ---kontakti -Produkti ---Suuknji ---Kompresori -Rekviziiti Datu baazes tabulas struktuura man buutu sekojosha: Menu_ID|Izveeles_nosaukums|links
  4. spa

    Izvelnes

    nu man ir plaanots, ka izveelnes un apakshizveelnes mainiis vismaz reizi meenesii. Tad taalaak jautaajums, kaads ir princips, lai es no datu baazes izvilktu aaraa vajadziigaas izveelnes, apakashizveelnes. un kaa to visu veel salikt kopaa ar CMS. varbuut ir kaads labs links, google mekleeju, bet laikam nav pareizie atsleegvaardi.
  5. spa

    Izvelnes

    Sveiki speci! sekojosha lieta, laikam abas rokas kreisaas, neko jedziigu nevaru samekleet. Lieta taada, veelos uzzinaat, kaa buutu labaak php veidot paarieshanu no vienas lapas uz otru un dinamisku menu: 1. ar mysql un php 2. php ar masiiviem. Ja gadiijumaa man rastos veelme piekabinaat klaat CMS tad laikam labaak buutu izmantot 1.variantu
  6. Paldies Delfins par ievirziishanu pareizajaas sliedees. Ar Join viss aizgaaja. Vaicaajums sekojosh:SELECT table.* FROM table LEFT JOIN table1 ON table.id=table1.id WHERE table1.id IS NULL LIMIT 1;
  7. Sveicinaati speci! Probleema sekojosha man uz MySQL 3.23.49 neiet shis konkreetais vaicaajums: "SELECT * FROM table WHERE ID NOT IN (SELECT t1_ID From table1) LIMIT 1" nevaru iebraukt kaadeelj, tjipa errors MySQL said: You have an error in your SQL syntax near 'SELECT t1_ID From table1) LIMIT 1' at line 1
  8. Neesmu nekaads lielais specs php jautaajumos, taadeelj arii sho to nepamaniiju. Liels paldies par paliidziibu! Veel taals php celjsh ejams:)
  9. Pievienoju kodu zem linka: http://paste.php.lv/3844
  10. TAgad es izguvu shaadu: Array ( [iD_E] => ) Paartaisiiju: upd.php?ID_E=$ID_E par upd.php?ID_E="$ID_E" Man kaut kaa neaziet kur ir kljuuda, linku iekopeejot broseraa un ieliekot mainiigaa vietaa ID viss notiek.
  11. upd.php es izselekteeju aaraa konkreetas rindas datus, lai vareetu taalaak tos papildinaat. ieliekot tajaa upd.php vaicaajumaa konkreetas rindas ID, viss straadaa. bet tikko saakas mainiigie, taa nekas neiet. Vai buutu iespeejams kaut kaa rast risinaajumu?
  12. Ar Parse error tiku skaidriibaa, tagad jaunas probleemas. Tjipa tas links updatam ir sekojoshs manaa gadiijumaa: upd.php?ID_E=$ID_E, te es nododu to veertiibuun ar upd.php sanjemu, vieniigi man raadaas sekojoshs errors: Array ( [iD_E] => $ID_E ) upd.php: $ID_E=$_GET['ID_E']; include 'db.php'; $query="SELECT * FROM entries WHERE ID_E='$ID_E'"; $result=mysql_query($query); $num=mysql_num_rows($result); mysql_close(); Cik es noprotu upd.php visam buutu jaastraada, vieniigi nesaprotu vai es pareizi nododu mainiigo ID_E?
  13. man raadaas parse error. Es kaut ko esmu nodefineejis nepareizi. man iisti neaiziet, kaa lai es tad nodefineeju?
  14. Paldies, ideja, taa kaa skaidra, vieniigi probleemas ar update.php. Kaads vareetu buut kods update.php? Shaads: $ID_E=$_GET['ID_E']; include 'db.php'; $query="SELECT * FROM entries WHERE ID_E='$ID_E'"; $result=mysql_query($query); Jautaajums taadeelj, ka man vinjsh met aaraa, ka nav nodefineet index $ID_E?
  15. ID_E ir primaaraa atsleega. SQL sintakse taa kaa man buutu skaidra. Bet man taa kaa gribeetos, lai teiksim es atteelojot MySQL datus php tabulaa, vareetu panjemt konkreeto rindu, apskatiit pilniibaa un tad papildinaat. Nu manaa pievienotajaa scriptaa ir taa ka atteelojas izveeleetaas tabulas rindas, katrai rinda pievienotas pogas: "Update" un "Delete", lai teiksim nospiezhot uz pogas "Update" php izvades tabulaa, man paraadiitos taa rinda kuras galaa ir shii "Update" poga. Kaadu man labaak funkciju izmantot, lai nochekotu, ka shii konkreeta rinda man ir jaaizvada un ja veelos jaapapildina, vai jaanodzesh? Cerams ka izdevaas izskaidrot, ko es veelos, kaadam ir idejas, kaa to izdariit?
×
×
  • Create New...