Jump to content
php.lv forumi

Laimux

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Laimux

  • Birthday 01/20/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Laimux's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Šobrīd nav tādas iespējas pamēģināt!!! Un vēlreiz atvainojos, ka PATI vēlos visu izdarīt un neesmu vainīga, ka pasniedzējs tikai uzdod darbu, bet neko nemāca.. tādēļ arī nākas uzdot "blondīniskus" jautājumus šeit, kur cerēju sastapt atsaucīgus cilvēkus!!! Jauku dienu visiem :)
  2. To id elementu kas piemērā ir ('dwww') nomainu pati un vienalga ko, bet lai abi būtu vienādi konkrētajāam vārdam, ja?!? Pareizi?
  3. Labrīt, mēģināju savā lapā ielikt šo te: <span onmouseover="document.getElementById('dwww').style.display=''; " onmouseout="document.getElementById('dwww').style.display='none'; ">WWW<div style="display:none;" id="dwww">World lalala</div></span> viss OK, beidzot strādā :) BET, manā lapā tādus lieku vairākus un.. uzbraucot uz nākamā vārda, man lapa "noraustās" un parāda pirmā vārda paskaidrojumu :(( Kā salikt kaut kādu numerāciju?
  4. Paldies :)) Mēģināšu rīt ielikt un cerams, ka strādās!!!
  5. Labrīt :) Vakar nomocījos visu dienu veidojot savu mājās lapu! Liels paldies par visiem ieteikumiem :) BET, joprojām svarīgākais manā darbā nestrādā :( Man ļoti vajag, lai uzbraucot ar peli virsū kādam vārdam, zem tā parādās lodziņš ar sīkāku paskaidrojumu.. te ipriekš arī bija tēma, ebt man nekas no tā visa nestrādā.. Uzrakstot šo: <acronym title="World Wide Web">WWW</acronym> Man parādās tikai WWW un nekas nenostrādā, ka uzbrauc ar peli virsū :( liku arī tur klāt, kā jāstrādā uz onmouseover, bet nekas nesanāk! Varbūt ir kādas idejas? Ļoti vajag!
  6. Paldies, mīlīši :))))) Man tieši vajag Internet Explorer! p.s. Ja man lapa sastāv no vairākiem freimiem, kur tieši man jāliek tas skripts? Augšējā, kur logo un nosaukums un kurš paliek nemainīgs, vai ne? Vai pa vidu, kuram tas rulleris arī būs, ja teksts ir garšs un tas automātiski parādās? Paldies :)
  7. Atvaino, esmu iesācējā šajā jomā :)) bet vēlos pati visu izdarīt, nevis kādam samaksāt, lai visu veic manā vietā! Man vajadzētu, lai rullerim labajā malā būtu kāda smuka krāsiņa, nevis standarta - pelēkā! Tas man idevās uzliekot stilu visām lapām - style.css, bet tā man nevajag... tad mainās viss, bacground krāsa, fonts utt.. Vajaga tikai to rulleri dabūt smuku :)
  8. Rulerim, kā lai nomaina krāsu? Mēģināju ar css - sanāca, bet dažādu iemeslu dēļ to nevaru izmantot :( Vai var nomainīt tikai tam rullerim krāsu???
  9. Miiljsh paldies!!! :)
  10. Sveiki, esmu te pirmo reizi :) Shobrid augstskola veidoju savu maajas lapu: daudz jau esmu apguvusi pashmacibas cela, BET: Kaa var uztaisit, lai uzbraucot uz konkreta varda apaksha paraditos logs ar sikaku paskaidrojumu??? Esmu izskatiijusi i-netaa dazhas lapas, bet preciizi neatradu :(( Varbut kads varetu palidzet? Lietoju: Frontpage 2000, 2003 un Dreameawer!!! Kaa buutu vieglaak ievietot to scriptu?
×
×
  • Create New...