Jump to content
php.lv forumi

vabole

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vabole

  1. Lūdzu uzaicināt mani par Beta testeri tavam projektam? Anonimitāti apsolu. Vienkarši vēlos iegūt jaunu informāciju, solu parādīt savu projektu vasaras vidū, ar kuru tiks izmainīta sapratne par WEB 2.0.
  2. Piedāvāju augstas kvalitātes dizaina elemetus (logo, pogas u.c.) tavai mājaslapai. Samaksa pēc x/gab. Samaksas novērtēšana pēc personīgā snieguma.
  3. Reģistrē session_id vai uzģenerē nejaušu skaitli ar rand() , ja nesakrīt - die().
  4. Kāds nevēlas padalīties pēc kāda principa .. Labots: O.k. Man problēma. Katram ierakstam (php/mysql) ir tags, lai atgrieztu ierakstu ir jaizvēlas attiecīgais tags. Lai to izdarītu, no sākuma tiek attēloti visi tagi. Problēma tajā, ka tagi atkārtojās pie attēlošanas. Vienam ierakstam ir līdz pat 4 tagiem, līdz ar to pie ieraksta veikšanas visu saskaldīt ir sarežģīti. Kādi butu varianti pie ierakstu attelošanas no mysql_fetch_row/array/assoc, lai tabulas ieraksts/tags neatkārtojas, bet lai caur hipersaiti varētu attēlot visus ierakstus kas satur šo tagu?
  5. Nav mysql ar ko izselektēt visus table vienā vaicājumā? Man ir vairāki table, vaig lai no katra izselektē 3 ierakstus - būtībā izselektēt visu jaunāko no DB katra table. Atsevišķi negribas, jo pēc tam jādomā kā kaut kā priekšā parādīt jaunāko - pēdējo ierakstu. Varbūt palīdzat arī tajā, ja vienā vaicājumā nav.:) Google neatrados ...
  6. Jā tas ir viņš, paldies! Tagad meklēšu ko darīt.:) Rekur http://www.foodsfromspain.co.uk/kaki_persimon/product.htm ,ja kādam interesē kas tas ir. Vispār nežēlīgi gards.
  7. Man mājās ir kaut kāds auglis, vismaz domāju, ka tas ir auglis. Salīdzinājumā ar tomātu ~ 2 reizes lielāks. Pirms divām dienām bija sarkanīgs, tagad kļuvis oranžīgi sarkanīgs (Tādā krāsā viņš ir viss cauri. ) un mīksts. Domāju, ka tas sāk pār-nogatavoties, bet nezinu ko ar to darīt. Pārgriezu uz pusēm, drusciņ no malas pagaršoju - salds un sulīgs. Bet ko man ar viņu, mizot? Vidiņš ir tāds caurspīdīgs - ne pilnībā. Sēklu nav. Miza kaut kur tomāta mizas biezumā. Varbūt kāds zin kā to sauc?
  8. vabole

    Kā izbēgt no \"

    Tika tālu vel neesmu ticis, bet tagad ir skaidrs, kas ir kas echo get_magic_quotes_gpc(); // 1 echo get_magic_quotes_runtime; // 0 Paldies! Vispār pirms glabāšanas biju uzlicis (stripslashes();), bet viņš ne tikai aizvāc \ ,bet arī "uzradina" n un r ,kas parādās bez \ . Tāpēc uzliku pirms datu parādes. Atstāju, lai glabā ar \ ,gan jau kādreiz noderēs ..
  9. vabole

    Kā izbēgt no \"

    No MySQL tiek izvadīti dati. Pats par sev saprotams ka šie atrodas <?php ?>. Pirms visām " zīmēm automātiski tiek likts \ , rezultātā ir \". Kā no tā izbēgt?
  10. Visticamāk anounce is not working. Ē, WTF! Nesen vel biju jaunais profiņš, tagad tikai daudzsološais. Kas te pa bezpriķēlu notiek?:)
  11. $teksts=Nu bet man ir teksts kaut kāds - te vaig vienkārši linku - teksts turpinās; $teksts vaig saglabāt db-zē. Viņš linku uztver kā sintaksi, bet man nevaig lai tā uztevrtu.
  12. Gribu saglabāt linku iekš db, bet nav man pietiekoši informācijas. Piem cik saprotu būs tā <a href=\"\"></a> Bet kā ir ar <, =, / tam ar ir nozīme? Jo man nesanāk.
  13. Google neizmanto meta tagu Keywords. Tā vietā viņa skatās uz TITLE tagu. Kaut gan netieši izmanto tagu Description, ja lapa ir indeksēta. Ir 100% zināms, ka google izmanto meta tagu robots. Lai google indeksētu arī tavas lapas bildes nepieciešams ALT tags. Google neindeksē garu HTML dokumentu pilnībā, tikai pirmos 101K. Ir speciāli vārdi pie kuriem meklēšana apstājās - tie ir iekļauti google spamlistē. Ko jūs par šo domājat, varbūt ir kāda papildinformācija?
  14. Nē, paldies. Es labāk ieeju php.lv/f un pajautāju kādam, kas nav tik alkatīgs, sataupot 10LS vel vienam .com domenam :D Pēc ilgām mocībām it kā tiku galā. Vienīgais es te tā funktierēju, ka .lv domena uzturētājiem vajadzētu parūpēties par to, lai es uzzinu visu vajadzīgo informāciju. Tā informācija kas tur ir, ir skopa. Nu, jā, bet kas viņiem - tāpat nav konkurence ...
  15. Savajadzējās piereģistrēt, domāju, ka būs jānorāda kaut kāda viena IP, bet še tev, zonas deleģēšana astoņi ieraksti, hosta reģistrācija seši, nu, un, pasta serveris ... :shocked: Cik saprotu, viss nemaz nav jāaizpilda, vai ir? Ku man jāraksta galvenā hostinga servera IP utml? Varbūt, ja nav slinkums, varat paskaisrot smalkāk ...
  16. Ā, pieleca par hiperlinku. Vienkārši ar SQL sāku ņemties tikai pirms divām dienām, nezinu kā tos datus dabūt kur vaig :).
  17. Sāku taisīt tā zinas id | virsraksts | isazina | garazina Lapā iziet un gribu uztaisīt šādi $result = mysql_query("SELECT * FROM zinas ORDER BY id DESC"); while($row = mysql_fetch_array($result)) { echo $row['id'].".<a href='garazina'><b>".$row['virsraksts']."</a></b>"; echo .$row['isazina].; } Kāda būtu sistēma garajai ziņai?
  18. Man nav vienalga, es gribu iztrādāt optimālāko attiecībā pret situāciju Latvijā, ja ir par daudz, lai nav zaudējumu. Es tikai nezinu situāciju Latvijā, vai vispār ir vērts :P. Vienkārši viss sākās ar to, ka man neapmierināja hostinga cenas Latvijā.
  19. Es nezinu, nu kāds ir liels datu centrs Latvijā? Cik serveri, vismaz?
  20. Kādas varētu būt aptuvenās vidēja datu centra uzbūves un izstrādes izmaksas, un ne tikai? Visvairāk man interesē interneta pievilkšana, uzturēšana, izmaksas. Kādas tehnoloģijas tiek izmanotas - praktiski, nevis teorētiski. Cik maksā šie skapji u.t.t. Kāds zina teikt?
  21. Nav gan 16LS. 8LS par darījumu uz ārzemēm un Latvijā nav tik lēta hostinga. Kur par 2LS var dabūt hostingu ar identiskām iespējām?
  22. Izskatās pasakaini, bet izdevīgāk maksāt $ 35.40 gadā. Ui, sorry, tas pats sanāk. :)
  23. Paldies, etiitijas paliidzeeja. Nokopeeju savaam vajadziibaam ... :P
  24. Ir iespējams uz Apache 1.3.33 versijas kļūdas teksā (piem. 403) iekļaut diakritiskās zīmes? Ja ir, tad kā? Vispār, uz jaunākās versijas tas ir iespējams?
  25. Obilgāti jāizmanto tikai png, jo šis ir speciāli webam paredzēts formāts. Max kompresija pie labas kvalitātes, it kā .. Ļoti daudās lapās esmu redzējis, ka viens atēls tiek lādēts pa daļām.
×
×
  • Create New...