Jump to content
php.lv forumi

Tanders

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Tanders's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dīvaini, nepamanīju ka neesmu ielicis mysq_error pie kverija. Jā tagad redzu, ka kverijā kļūda. :)
  2. Sveiki! Man tāds dīvains, varbut no skata stulbs jautājums - Vai mysql_num_rows() aizsargaa pilniiba no sql injekcijaam. Esmu ieveerojis, ka pret sql injekcijaam ir speciaali paredzeetas funkcijas ,piemeram, mysql_real_escape_string(), stripslashes() un vēl citas. Man ir login forma. Es speciali aizkomentēju visas pret sql injekcijām aizsargājošās funkcijas. Lūk daļa no koda. $sql="SELECT * FROM $tbl_name WHERE username='$myusername' and password='$mypassword'"; $result=mysql_query($sql); $count=mysql_num_rows($result); if($count==1){ session_register("myusername"); session_register("mypassword"); header("location:login_success.php"); } else { echo "Wrong Username or Password"; } Mēģinu jebkuru sql injekciju ievadīt, kura ļautu ielogoties, bet izlec šis errors: Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\host\DB\Login\checklogin.php on line 23 Es tā sapratu, ka errors izlec tādēļ, ka manis radītais querijs izvēlas vairākus rowus. Varbūt kāds var ieteikt kādu sql injekciju, kas apietu šo sistēmu? :D
  3. Tad tomeer no pasha saakuma jau jaauztaisa ID kolonna katrai tabulai lai peec tam kad Joino vai pievieno kaadu kolonnu vareetu pieliidzinaat tabula1.ID=tabula2.ID Laikam tad savaadaak nevar :) Paldies, ka izskaidrojaat!
  4. Atvainojos sliktu piemeeru iedevu. Es domaaju vispaar kadu kolonnu (kaut vai kkaadu ID vai vel kaadu). Nu ja peekshnji gadaas, ka gribi jaunu kolonnu pievienot. Kaadaa veidaa taas vertiibas pievienot? Piemeeram,man ir taa pati tabula Vards | Uzvards ------------------- Janis | Berzinsh Andris | Ozolinsh ..........|............. un cita tabula ar vienu kolonnu "ID" (Vai arii citu kolonnu), kur dati ievadiiti atbilstoshi pirmaas tabulas personaam. ID --- 001 002 ..... Un es gribu pievienot sho kolonnu pirmajai tabulai (Nevis atteeloshanai, ko var ar Joiniem panaakt, bet ierakstiit sho kolonnu tabulaa). Vai to var ar SQL querijiem panaakt, vai nepiecieshams PHP skripts? Aaa un jaa, runa iet par MySQL datubaazi.
  5. Sveiki, man taads jautaajums. Kaa var ar SQL paliidziibu pievienot velvienu kolonnu tabulai ar veertiibaam. Kolonnu pashu pa sevi ar ALTER TABLE protu uztaisiit. Karo4 tabula apmeeram taada: Vards|Uzvards Janis|Berzinsh Andris|Ozolinsh .......|....... Datu ir daudz, un vajag pievienot velvienu kolonu Email ar attieciigiem emailiem katrai personai. Un vel viens jautaajums: Vai var no citas tabulas ,piemeram, ja man buutu email tabula, kur ir shiim personaam email, paarvietot uz tabulu kaa 3sho kolonnu(Takaa paarkopeet).
  6. Es domaaju ka buus jaaliek lietaa php :)
  7. Man ir jautaajums, kaa var ar checkbutton paliidziibu dabuut taa ka textfield ir disabled kad iekjeksee checkbutton, kad to atkjeksee tad textfield atkal kluust aktiivs? Jau ieprieksh paldies!
  8. Tanders

    Poll

    Es esmu pabeidzis savu pollu, bet gribu uztaisiit taa lai vareetu ierobezhot balsoshanas skaitu no viena IP, taa lai vareetu balsot vienreiz dienaa, gadaa, vai tikai vienu reizi. Nonaaco pie secinaajuma, ka vajag saliidzinaat doto laiku ar to laiku kad iepostots un paarbaudiit vai tas ir vecaaks par 24 stundaam, tad ljaut postot velreiz,citaadi nee. PHP.net atradu dazhas lietas re links date_modify. Bet man neiiet taa funkcija. Ir varbuut kaads cits veids kaa saliidzinaat?
  9. Tanders

    PHPBB

    http://phpbbserver.com Ja tev buus pieregistreets shitajaa lapa, tad tavs forums automaatiski izdzeesiiisies , ja neviens nebuus postojis 2 meeneshu laikaa.
  10. Tanders

    Frames

    Nu tad atliek garais HTML darbs no kura es meeginaaju tikt valjaa. Nu taapat Liels Paldies, ka meginajat palidzeet. Njemtu PHP tie times.lv pretii, buutu probleema jau sen atrisinaata.
  11. Tanders

    Frames

    es tagad to izmeeginu uz sava uzshtelleetaa LOCALHOST, jo tad kad uzinstaleeju apachi, es veel nebiju izdomaajis uzstaadiit uz tanders.times.lv, taapeec palika localhost. Nu tas conf fails vai tad ir jaaliek iekshaa tajaa folderii, kursh uzstaadiits par localhost? Man tagad vinsh staav APache folderii. A ja buutu uzstaadiits uz times.lv, tad buutu jaaliek FTP iekshaa to conf failu?
  12. Tanders

    Frames

    Juutu, ka man laikam nesanaaks. Ieliku bet nekas neiiet.
  13. Tanders

    Frames

    aa , kjipaa shitajaa rindaa <Directory /> Options FollowSymLinks AllowOverride None </Directory> jaapieraksta Indexes un Includes, ja?
  14. Tanders

    Frames

    tur tajaa lapaa bija kautkas rakstiits ka SSI jaauzstaadaa apaches konfigyraacijas httpd failaa, tikai ko rakstiit es gan nezinu. Nu ja shitas nederees, shnjaacosha kaste gan man nebuus vajadziiga. Buus japaaliek pie vecaa, garaa HTML darba. Var jau dalju ar iframeim salikt. Labi tas taa
  15. Tanders

    Frames

    paarmainiiju bet neiet.
×
×
  • Create New...