Jump to content
php.lv forumi

sandele

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

sandele's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 1. tutorials skatījos, bet skaidrāks nekļuva, tāpēc arī jautāju (diemžēl mysql un php man pagaidām ir tumša bilde) 2.pārfrazēšu jautājumu, kā ir jāveido vaicājums no mysql datubāzes, lai teksta "Hello Wolrd!" vietā tiktu izvadīti vienas tabulas kolonas visi ieraksti pdf failā
  2. sveiki, izmēģinājos dažādi, bet laikam rokas par īsu ar fpdf.org mēģinu izveidot vienkāršu pdf dokumentu, bet nekas nesanāk: <?php define('FPDF_FONTPATH','font/'); require('fpdf.php'); include("conectmysql.php"); $result = mysql_query("SELECT dati FROM table ORDER BY npk DESC",$db); while ($myrow = mysql_fetch_array($result)) { echo $myrow["dati"]; } mysql_close(); $pdf=new FPDF(); $pdf->Open(); $pdf->AddPage(); $pdf->Output(); ?> paldies jau iepriekš!
  3. ir izveidota tabula ar 2 kolonām (dati|datums) lai izvadītu datus konkrētajai dienai izmantoju: SELECT * FROM tabula WHERE datums=now() kā veidot vaicājumus, lai izvadītu datus par: - nākamo un - aiznākamo dienu?
  4. ir tabula ar vairākiem laukiem, viena lauka dažādi ieraksti atkārtojas vairākas reizes, kā noteikt, kurš no šiem ierakstiem atkārtojas vis vairāk un izvadīt tā nosaukumu paldies!
  5. no sql randomā nolasa jautājumu un atbilžu varinatus (vairāk par vienkāršu datu nolasīšanu no sql pēc dažādiem kritērijiem nemāku) piemērs: varbūt kāds zin ieteikt gatavu variantu kā šo testu padarīt interaktīvu: - atbilžu variantam pievienot klāt checkbox kas attiecīgi pārbauda vai izvēlētais variants (kas var būt tikai 1) ir pareizs (un izvada vētību 1 vai 0, vai iekrāso atbildi atbistošā krāsojumā)
×
×
  • Create New...