Jump to content
php.lv forumi

media1

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

media1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Protams var strīdēties ka atsevišķš forums ir labi vai slikti, bet uzskatu ja forums ir iemontēts lapā tad apmeklētājiem ir daudz ērtāka navigācija , viņiem nav jāiziet no lapa lai apskatītu forumu, jo forums jau ir iemontēts lapā un tapēc navigācija ir vienkāršāda un ērtāka.
  2. Ka var iframe pievienot css stilu?
  3. iframe gadījumā neizķēmos lapu? es mēģinu tagad šitā. // Check path, if something goes wrong, return error if(!isset($phorumPath) && !file_exists('/'.trim($phorumPath, '/').'/index.php')) { echo 'The path to phorum installation is invalid!'; } else { include_once(''.trim($phorumPath, '/').'/mods/embed_phorum/connectors/modx/phorum.snippet.php'); }
  4. Domāju kaut kā tā. $Path = "assets/snippets/vanilla"; - definēt path kur atradīsies forums un tad include_once $Path."viskautkas/forums/forums.php"; kur forums.php ir foruma sākums šo skriptu gribu integrēt lapā kurā uzrādīsies forums. nezinu kā tādu skriptu uztaisīt.
  5. esmu iesācējs php, būtu labāk ieteicis kādu risinājumu, nekā piesējies vārdiem :) Gribu ievietot vanilla forumu savā lapā. Lai nevajadzētu iet uz foruma linku.
  6. Lietoju lielisku forumu, vēlos ievietot php tagus lapā lai nebūtu uz forumu jāiet uz linku. Piemēram forums stāv uz www.manalapa.lv/forums/ es vēlos savā lapā ievietot php tagu kas lautu ievietot forumu piemēram www.manalapa.lv/index.php?id=13. Vai tas ir iespējams?
×
×
  • Create New...