Jump to content
php.lv forumi

GLs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

GLs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pateicos, vismaz ir virziens, kurā meklēt. Kas trūkst pēc ...WHERE virsraksts ? Vai tad tas netiek izmainīta tikai vērtība, kura atbilst dotajam id? Tagad lauciņa virsraksts rādās "Resource id #3", bet lauciņš 'raksts' vietā nav nekas. Paulinja ieteikuma gadījumā parādās MySQL errors. Nu nekas, rīt ar svaigu galvu paskatīšos ko var darīt.
  2. Paldies jums abiem! Tas nostrādāja :) Bet kā lai dabū, lai labojamā teksta vērtības parādītos iekš tiem 2 laukiem. php kodā nodefinēju mainīgos: $virsraksts = mysql_query("SELECT * FROM jaunumi WHERE virsraksts") or die(mysql_error()); $raksts = ..... , un gribēju lai text boxā parādās tās vērtības - <textarea name="raksts" value = "$raksts"></textarea> Likt <? $raksts ?> starp textarea tagiem? Pamēģināju, taču nesanāk. Šo centīšos apgūt rīt, bet būšu pateicīgs arī par kādu jūsu sniegtu padomu.
  3. Sveiki! Ar php ņemos 3.-šo dienu. Radās vajadzība izveidot lapu, kurā var labot dažādus ierakstus. Pa šo dienu izskatīju un izmēģināju vairākus tutoriāļus, bet neviens no tiem tā īsti neatbilda tam, ko vajag man. Šajā tēmā jau kaut kas līdzīgs ir bijis, taču arī tas nelīdzēja. Ir MySQL datubāze ar nosaukumu Zinas - ar 4 kolonām - id, virsraksts, raksts un datums. Šeit ir labot.php kods. Bet šeit ir labotdb.php kods. Kodā izmantoju konstantu raksta_id, mainīgo uztaisīšu vēlāk. Kāpēc pārlūkā skatoties labot.php rāda "Parse error: parse error in c:\www\easyphp1-8\www\labot.php on line 23"?
×
×
  • Create New...