Jump to content
php.lv forumi

raivels

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

raivels's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sceicinaati! Kods izskataas saadi, sajaa gadiijumaa viss darbojas burviigi - <h1> <?php $a = 1 + 3; $b = 3 + 4; $days = $a + $b; echo "Welcome back! It has been "; echo $days; echo " since your last visit!"; ?> </h1> Bet sajaa gadiijumaa uzraada saadu erroru - Parse error: syntax error, unexpected T_ECHO on line 4 <h1> <?php $monkeys = 5 - 1 echo "I have "; echo $monkeys; echo " in a barrel"; ?> </h1> Kur ir probleema?
  2. Kods izskatās šadi - <html> <head><title>Pieprasita informacija </title></head> <body> <h3>Tu pieprasiji sekojosu informaciju:</h3> <table> <? if($id == 1) { print("<tr><th colspan=\"2\"> Personiga informacija</th</tr>\n"); print ("<tr><td>Vards:</td><td><i> $vards</i></td></tr>\n"); print("<tr><td>Uzvards:</t< $uzv</i></td></tr>\n") ; print("<tr><td>E-mails: <td><i>$mails</i></td></tr>\n"); } elseif ($id == 2) { print("<tr><th colspan=\"2\">Darba informacija</th></tr>"); print("<tr><td>Firmas nosaukums:</td> <td><i>$firma</i></td></tr>\n"); print("<tr><td>Ienemamais amats:</td> <td><i>$amats</i></td></tr>\n"); print("<tr><td>Telefons darba:</td> <td><i>$d_tel</i></td></tr>\n"); } else { print ("<tr><td>Aizrausanas: </td><td><i> $aizr</i></td></tr>\n"); } ?> </table> </body> </html> To izpildod paraadaas saads errors - Notice: Undefined variable: id in d:\www\generate.php on line 8 Notice: Undefined variable: id in d:\www\generate.php on line 18 Notice: Undefined variable: aizr in d:\www\generate.php on line 31 Aizrausanas:
  3. Uzinstaleeju saadu apaci - apache_2.0.55-win32-x86-no_ssl. Ko noziimee tas - win32? Ko vispār raksturo tas win 32? Tie ir kaadi parametri kompim? Man pie maates plates ir rakstiits ( Bus Width 64 bit. Tas ir tas pats?
  4. Uzinstaleeju apaci, bet tas neiet - ierakstot http://localhost/ absaluuti nekas nenotiek - tas divas stundas kautko domaa un tad izmet erroru, ka lapa nav atrasta. Ar 80 portu viss ir kaartiibaa.
  5. Sveika tauta! Mani ljoti interesee kur es vareetu dabuut reaalu maajas lapu kodus, lai vareetu skatiities un maaciities. It iipasi mani interesee maajas lapas kuraas kaa maksaasanas liidzeklis ir izmantota CDI sisteema. Ljoti gribeetu redzeetu saadu maajas lapas kodu no A liidz Z. Paldies!
  6. Uzistaleeju no saadas lapas serveri - http://www.wampserver.com/en/index.php, bet kas man tur iisti buutu jaamaina, lai tas paziitu latviesu valodu? Viss jau noskaidrojaas - paldies! Veel viens jautaajums - kur labaak buutu rakstiit php kodus, man liekas,ka tas notepad nav tas eertaakais variants, varbuut varat ko sakariigu ieteikt? Mācāmies lietot EDIT podgu (bubu) Vai tiešām vēlvienu warn gribi?
  7. Apache honfiguraacijas faila beigaas ierakstiiju so te - ScriptAlias /php/ "D:/web/php" AddType application/x-httpd-php .php Action application/x-httpd-php "/php/php-cgi.exe" Bet atverot failu ar saīsinājumu php paraadaas saads uzraksts - The requested URL /php/php-cgi.exe/test.php was not found on this server. Kur vareetu buut kļūda?
  8. Neiet arii ar to kodu. Kas tajaa konfiguraacijas faila buutu jaimana? Vai tam jau nevajadzeeja buutu nokonfigureetam?
  9. Varbūt kāds man var palīdzēt?! Esmu iesācējs. Ir uzinstalēts Apache un php, no šīs te lapas - http://appservnetwork.com/. Bet izsaucot failu ar saīsinājumu php, pārlūkprogramma parāda tikai php kodu,piemēram, <? phpinfo(); ?> Kautkas nav pareizi nokonfigurēts? Vai arī kods nav pareizs?
×
×
  • Create New...