Jump to content
php.lv forumi

saldais

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

saldais's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. interesanti pigori! Kā problēma paradījās, tā arī pazuda! vienīgais, pārīs reizes laidu repair.. Tomēr gribās izprast kāpēc, jo divus gadus nekādu gļuku, bet te pēkšņi aidā...
  2. Paldies skatīšos, varbūt vēl kāds kaut ko zin?
  3. Hellou! Vai kāds ir sastapies ar MySQL error: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in un kad skatās caur phpmyadmin tad tabulai stāv status: table in use, ne update, ne select, ne drop, nekādas operācijas nelīdz. vienīgais kā tiek galā ar myisamchk -r table.MYI.. Respektīvi kaut kas ar indexiem. Vai kāds var apskaidrot kas tā pa figņu un kā cīnīties? Google šoreiz daudz nepalīz, esmu daudz jau darījis.. Un pats interesnatākais, ka nekas netika ne updeitots nekas cits, vienk pēc gada darbības opā, bāze nav liela ap 70M.
  4. Vai kāds to ir darījis un ja ir ar kādiem rīkiem ???
  5. Kapec nnestrada un kaa lai uztaisa lai stradaa ?? Fatal error: Call to undefined function: iconv() in C:\WEB\test.php on line 139
  6. Kā iespējams ar javascript+php palīdzību veikt selectu DB tā lai lietotājs to nejūt ?? Ideja ir saits, kur lietotājs ieiet un gaida, kad DB paradas ieraksts, tur saits pats aiziet nākamajā solī lietotājam nemaz neiejaucoties.. pagaidām lietotju Meta tagu, kas ik pēc 5 sek pārlādē lapu un pie reizes paprasa mysql, taču risinājums galīgi neder.. ja kādi ierosinājumi/ieteikumi, veinmēr gatavs uzklausīt..
  7. respektīvi, ja man bash scripts atrodas /home/user/ tad php būs: if(<poga nospiesta>){ exec("/home/user/my_script.php"); }
  8. vai ir kāda iespēja, kas man ar php palīdzību (respektīvi no browsera) ļautu izsaukt shell skriptu uz servera, kas tālāk dara savas lietas..
  9. kā ieksh linux nokonfigurēt php, lai stradatu bcdiv() un easter_days() iebūvētās funkcijas...
  10. paldies... http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/old-client.html. shis te nodereeja...
  11. cik esmu lasiijis uz dzirdeejis, tad mysql5 ir ljooti lidziigs PostreSQL. ta kaa ar postresql ir probleema, ka no mysql nevar datus pardzit uz postgresql (ljoti daudz problemas ar timestampiem uc..) tad domaju, ka mysql5 butu labaks risinajums.. vismaz ar datu migreeshanu nav jasatraucas.. (modificeet ~200Mb .dmp ir neprats..) tapec, vel kadus risinajumus.. pashu konekciju kaa rakste vai ect.. ??
  12. sveiki, man te atkal neliela probleema ar kodeshanas lietam.. nepiecieshams vienu sisteeminju parnest uz jaudiigaaku serveri un nodomaaju, ka mysql5 vareetu buut labakais variants, jo uz mysql 3 pusmiljons ierakstu nedaudz par daudz :) .. karas un ta pamatiigi.. tapec kjeros klat un novilku mysql 5 uzliku uz sava maza shlakwares serveriisha, nokonfigureeju un pat pabriinijos, ka .dmp bez kludam uzlikas.. nodomaju, ka optimizeshanu atlikshu uz velaku laiku, tapec kjeros klat pie konekcijas, vai mans php un pati aplikaacija stradaas.. izraadas nee.. sekojosha kluuda vai ir kaads pieredzejis jua shadu probleemu.. es lietoju shadu konekciju.. <? // connect to database if( isset( $CONNECT ) ) { return; } $CONNECT=1; if ($db_type == "mysql") { $mysql_link = mysql_connect("$db_server", "$db_username", "$db_password"); if (!$mysql_link) { print "<B>$l_error</B> <I>$l_cannotconnecttodatabase</I>\n"; exit; } mysql_select_db($db_db, $mysql_link); } ?> negribas pariet uz php5 tāpec, ka kods aplikacijais ir diezgan pinjkeriigs gars un nesaprotams... pac neesmu kodeejis.. kadi priekšlikumi ??
  13. ok.. pladies.. kad bus laiks pameginasu to direktorijas permiciju variantu.. bet aktuals paliek jautajums tads, taas direktorijas ir nepiecieshamas lai stradatu visadi citi shell skripti un pati aplikacija arii ik pa laikam vershas shajaa direktorijaa, lai piedavatu sagaglabat failus no shiem katalogiem.. vai tas gadijuma netrauces parejas sistemas darbiibai ??
  14. kurš mainīgais iekš https.conf faila atbild par to lai pārlūkā uzrakstot adresi uz kādas esošas direktorijas piemēram "www.mypage.lv/files" , ja tur nav index.php faila, tad būtu kļūdas ziņojums.. respektīvi, lai netiktu izklāstīta visu failu nosaukumi, kas ir iekš šīs direktorijas.. ?? šajā dir nedrīkst atrasties kaut kādi paštaisīti faili, kas novirza tālāk uz kādu citu vietu..
  15. vai ir kads guru, kas noradiitu uz vajadziibam, kas nepiecieshams lai uz savas kastes varretu griezt wap hostu ??
×
×
  • Create New...