Jump to content
php.lv forumi

KAC

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    206
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KAC

  1. fancybox - glukains

    iesaku izmeiginat - lightbox - ar vinju vismaz viss kartiba uz visiem browseriem

     

     

    99% iesūtīto bugrepotu gadījumos problēmas iemesls ir:

     

    1) lietotājs neizprot/neprot jQuery/JavaScript/HTML vai CSS (vai vispār neko no tā nesaprot)

    2) lietotājs nav izlasījis FAQ

    3) lietotājs ir ielaidis stulbu kļūdu (klasisks variants ir atstāt lieku komatu un IE izmet JS kļūdu)

  2. Kāds 1000 LVL un vairāk NETO? Parādiet, kurš uzņēmums tik daudz maksā saviem programmētājiem ? Neiet runa par biznesa procesu vadītājiem, kas darbojas ar lieliem klientiem un palīdz uzņēmuma vienkārši pelnīt, bet tīri par programmētājiem iet runa?

     

    Piemēram, manā uzņēmumā.

  3. Varētu piekrist, ka tiešām ar 600 Ls neko vairāk kā sevi uzturēt Rīgā nevar atļauties, pie tam - ar krietni ierobežotiem tēriņiem. Runājot par ģimeni - kāpēc gan vienam cilvēkam ir jāuztur ģimeni, ja otrs arī ir darbspējīgs? Nu, piemēram, tak sieva tev ar nopelna savus 500 Ls mēnesī klāt ne tā? Kopā jau sanāk pāri par 1000 Ls.... Un pāri par 1000 Ls jau kaut kas sanāk.

     

    Jā, tiešām tas ir tavs spīdosais plāns???? Ja tu plāno visu dzīvi nodzīvot divatā vai viens, tad ir ok. Un ja nu uzrodas ģimenes pieaugums? Ņemot vērā to, ka bērnudārzi ir pārpildīti, pensionēšanās vecums ir palielināts un vecvecāki strādā, tad vēl paliek divi varianti - piķot privātajam bērnudārzam vai algot auklīti, līdz ar ko no sievas algas, vēl atņemot ikdienas tēriņus, pāri nekas nepaliek, ja vien, protams, tai nav spīdoša karjera. Tā ka, ja sieva sēž mājās un audzina bērnus, tad ar Ls600 nu ko var izdarīt? Paņemt kredītā dzīvokli uz 30gadiem un grauzt sausiņus.

  4. Esmu pats pabeidzis LLU ITF. Par WEB tehnoloģijām ieinteresēja Kazainis, kas jau pirmajā kursā spieda kārtīgi samācīties HTML. Tā lieta aizrāva un trešajā kursā, kad jau bija PHP, aizgāju uz pāris lekcijām palasīt avīzi un eksāmenā parunāties. Tas viss atkarīgs no paša, cik manīju, tad kursa beigās dažiem joprojām bija zilie brīnumi piem. slēgties pie db, bet daži bija apguvuši normālā līmenī.

  5. Manupraat, augstaaka izgliitiiba paraada tikai to, ka cilveeks ir centies ieguut diplomu. Jo tu nezini cik kvalitatiivi to apguvis un vai vispaar kaut ko ieguvis pa tiem pavadiitajiem gadiem. (tas, protams, nav visaas profesijaas). Es zinu vairaakus briinumus, kas ieguvushi bakalauru, kas saistiits ar programmeeshanu, bet taa iisti pat nezin kas ir cikls.

×
×
  • Create New...