Jump to content
php.lv forumi

Henshu

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Henshu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kaa vareetu ieskaidrot skriptinjam lai izdzeesh vai izveelas tos mysql recordus kuri satur piemeeram burtu b ?
  2. tagad php.ini staav magic_quotes_gpc On On magic_quotes_runtimeOff Off magic_quotes_sybase Off Off
  3. paldies, bubu :) echo sanaaca :( tagad tikai probleema ar mysql, jo es tos varus lieku kaa mysql insert utt nu ieksh datubaazes. pirms tam bij taa ka izvadiijaas nepareizs echo un http_post_vars tb atbilde bet datubaazee ielikaas pareizi, a tagad raada: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'jaanis','iet','uz','kruumiem')' at line 2 varbuut var uztaisiit kautkaa lai pareizi atpaziist gan tur gan tur?
  4. bubu, viena maza probleeminja palikusi sakaraa ar sho. ja piemeeram $var1 = $_get(jaanis); un pieprasiijumaa ?jaanis=janka' tad echo izvada janka kaa janka\' nevis janka' liidz ar to sanaak nepareiza atbilde uz pieprasiijumu :( kaa to vareetu izlabot?
  5. bubu, milziigs Tev paldies! Viss sanaaca :) esmu tagad paarlaimiigi laimiigs.
  6. Probleema taada, ka vaidzeetu dabuut, lai _get sadalaas pa vaardiem. Piem pieprasiijuma linkaa manam skriptam ir http://www.kautkas.lv/skripts.php?nezkas=j...20uz%20kruumiem Vai kaads vareetu pateikt kaa katru shii teikuma vaardu paarveidot par atsevishkji variabli? $visikopaa = $_get(nezkas); $var1 = $_get(jaanis); $var2 = $_get(iet); $var3 = $_get(uz); $var4 = $_get(kruumiem); Apmeeram kautkaa taa. Cerams ka saprataat domu. Vienk nekaadi nevaru izshtukot kaa to dabuut gatavu. Zinaashanas un exp pa vaaju vel pagaidaam :) Mosh kaads var izpaliidzeet?
×
×
  • Create New...