Jump to content
php.lv forumi

eglitis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by eglitis

  1. Diemžēl nāksies apbēdināt. Celtnieks pelna 1500-2000 mēnesī un katru dienu iet mājās 17:00.

     

     

    Nu deputāti pelna 3000Ls... Celtnieks arī netīrs katru dienu, kā cūka, noguris līdz neprātam, ka vairs `nestāv` vakarā, sačakarējis sev veselību (it īpaši muguru)...

     

    So what!?...

  2. Ieraksti Googlē "sampuns" un "šampūns", tad padomā vēlreiz!

    Kā jau minēju, tas ir tikai mans personīgais viedoklis. Arī Tu vari pamēģināt ierakstīt to pašu šampūnu un sampunu, bet sašaurinot meklēšanas rezultātus līdz tikai lapām latviešu valodā. Rezultāti neatšķiras. Jāpapēta, interesants temats.

  3. Ne vienmēr iepriekšējo darba vietu var tikt viegli pamest. Ir lietas, kuras ir iesāktas un kuras jāpabeidz. Protams, var jau rīkoties pēc principa "tur ir labāk, eju" un doties uz citu vietu, bet ja ir vienošanās / uzsākta sistēmas izstrāde, to pamest pusdarītu nevar. Arī šobrīd nestrādāju labāko darbu padaulē un pat liekās ka šis tas ir nepieņemami, bet pie šī principa turos un gatavojos darba vietas maiņai tikai pēc projektu izstrādes beigām un veiksmīgas palaišanas.

  4. P.S. bad-word liste jaunumu lapaa var novest pie neprognozeejamaam sekaam :(

    Ja nu raksts ir tieshi par Viagru/spameriem (ar piemeeriem)?

    ko tad vismaz 50% komenteetaaju 'lido' nost :(

    Un ja rakstā runa iet par saitēm, visi liks <a href ? Nav tik traki. [/url] [LINK] arī lietotājs parastais nerakstīs. Vēl jau var skatīties pēc, teiksim, 5 reizes atkārtotiem http:// utml. Ja vēl apvieno filtrēšanu ar kļūdas paziņojuma izskaidrojumu attēlojumā, viss būs kārtībā.

     

    Kādēļ apgrūtināt lietotāju ar papildus informācijas ievadi, ja to var nedarīt?

    Pilnībā piekrītu.

  5. Un tā arī jābūt.

    Viena lieta ir norādīt faila kodējumu ar meta-iezīmi, bet otra lieta - reālais faila kodējums. Ja fails joprojām ir windows-1357 kodējumā, liekot pārlūkam attēlot to kā utf-8 tiks iegūti ķeburi, jo rakstzīmju kodējums atšķiras.

    Tavā gadījumā vai nu jāpaliek pie windows-1257 vai jāpārveido faila kodējums, lai arī tas būtu utf-8. Lai uzzinātu vairāk par abiem pieminētajiem kodejumiem tev jālieto google vai jāmeklē forumā.

×
×
  • Create New...