Jump to content
php.lv forumi

Semoss

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Semoss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Varbūt ne pa tēmu, bet varbūt kāds zina kaadu softinju, ar ko varetu izveidot fonu ar uudensziimju efektu? Izbakastiijos pa Coreli, bet neatradu tādu fiichu.
  2. Varbūt kāds zin, kur var atrast vienkāršus fonus, tādus kā rūtiņu veida. Ir visādi mēsli, bet tādus vienkāršus atrast nevaru.
  3. Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) Vienalga paliek saura linija. To nevar nekadi novakt? Atradu. rules="none" :)
  4. Vai ir iespējams kaut kā panākt, ka nav redzama līnija starp tabulas rindām, ja table border="1"?
  5. Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) Viņš jau ir nobīdīts kā es gribu, bet ja atver uz mazāka monotora, vai lapu samazina, tad tas teksts vairs neatrodas, tur kur predzēts.
  6. Problēma sekojoša. Lapā ir teksts, kuras atrašanās vieta ir norādīt caur ccs. Mainoties lapas izmēriem tas teksts pārbīdās, protams, ne tur, kur vajag. Vai ir kāds skripts vai kā savādāk, var uzrakstīt, ka mainoties lapas izmēram, tas teksts pārbīdās attiecīgi tur, kur viņš ir norādīts sākotnēji.
  7. Man liekas, ka te ir probleam taada, ka taa ir html lapa nevis php lapa.
  8. Vai ir iespējams kādu konkrētu html failu iekļaut citā lapā? Piemēram iekš tabulas kolonas. Mēģināju <?php require ("lapa.html");?> Bet kaut kā nestrādā.
  9. Ok. Pamegjinashu abus variantus.
  10. Tieshi taa. Nākamajaa tabulā vēlos trīs kolonas ar dažādiem platumiem, tā kā centrēšana tāpat kā pirmajai tabulai, man neder.
  11. Jautājums sekojošs. Esmu uztaisījis vienu table, kas ir centrēta lapas vidū. Tagad vēlos veidot nākamo table, bet viņa ir izlīdzināta kreisajā malā. Kā iespējams izlīdzināt pēc pirmās tabulas kreisās malas. Lai otrai tabulai kreisā mala sākas turpat, kur pirmajai.
×
×
  • Create New...