Jump to content
php.lv forumi

hjkl

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

hjkl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. hjkl

    JS html templeiti

    Labi, izskatās, ka neviens neko nav dzirdējis. Ja tā, tad iesaku veltīt pāris h un apskatīt, kā es to tikko izdarīju. Man patīk labāk nekā Angular.
  2. hjkl

    JS html templeiti

    Ember.js Thoughts?
  3. hjkl

    JS html templeiti

    Man arī tā sāk likties. JSX kļūst baigi neparocīgs, ja vajadzīgas if-else vai ciklu konstrukcijas. Ar cikliem vēl var izmantot .map, bet vienalga tas jāliek ārpus render() metodes return steitmenta. Pirms tā return() var uzrakstīt arī parastus JS if-else, kas sagrupē JSX fragmentus, bet tas ir pagalam neglīti. Kā to reāli var risināt? Šeit ir kaut kas no tā: https://github.com/facebook/react/issues/690
  4. hjkl

    JS html templeiti

    Šobrīd Reacts, cik var noprast no viņu dokumentācijas, iesaka tieši Flux. Ja jau pats Reacts izrādījies veiksmīgs, tad varētu būt vērts aplūkot arī šo viņu patternu. Man tomēr kaut kā liekas jocīgi miksēt iekšā piem. Backbounu lai dabūtu M un C. Noteikti papētīšu Flux'u..
  5. hjkl

    jauns ERP

    Do not feed the trolls.
  6. hjkl

    JS html templeiti

    Būtu produktīvāk, ja mēs nevis turpinātu kritizēt Reactu, bet pastāstītu, ko katrs lietojam. Jurchik, kādi ir tavi iecienītākie JS rīki, kurus tu izvēlies React vietā?
  7. hjkl

    JS html templeiti

    Tas ieprieksejais react-router links ir ar 0.x versiju un 26 atvertiem issue. AngularJS pasaules etalons angular-ui-router ari ir ar 0.x versiju un 200 open issues. Principa versijas cipars neko nenozime, bet issue skaits gan ir paliels un, iespejams, kaut ko nozime. Kaut gan, cik ir nacies lietot, nekad nekadas problemas nav bijusas. Varbut vnk maza komanda un nespej atri aizvert false-positives. Ka jums liekas, cik liela nozime ir issue skaitam?
  8. hjkl

    Testēšana

    Izklausās pēc kaut kā no pirksta izzīsta.. Django vai Rails būs ātrāks? Nu diez vai. (Jā, jā, Scala gan jau, ka būs). Bet nu interesanti, ko tad tu vispār kodē un par ko strādā, ja php jau sen aizmirsts?
  9. hjkl

    JS html templeiti

    Un kā ar routingu? Skatos googlē, ka ir varianti samiksēt ar Backbone routeri vai arī no EmberJS portētais https://github.com/rackt/react-router
  10. hjkl

    Testēšana

    Izrādās ka codez nespēj nopelnīt vairāk kā metinātājs? Es nezinu, cik tu metinātājus pazīsti, bet es zinu vienu, kurš principā strādā par minimālo. :D 3k - tas jau aiziet uz izejvielām. Programmētājiem izejvielas ir smadzenes un elektrība datoram, tas arī viss..
  11. hjkl

    Testēšana

    Vbz, es neredzu problēmu programmētājam pelnīt 1.2k, bet, ja tu man stāsti, ka metinātājs nopelna 3k, tad kaut kas tev nerīmējas galviņā kopā. :) Un vispār programmētāja darbs nav tas patīkamākais. Vajadzīgs ļoti ilgs laiks, lai no nulles tiktu līdz pelnīšanai, kā arī darba vide (sēdēšana) ir diskutabls jautājums. Dažiem tas liekas kā pluss, citiem kā mīnuss.
  12. hjkl

    Testēšana

    Viens pats strādā nozīmē to, ka es varu palaist uz saviem virtualhostiem izvietotos projektus, piem. lolcats.com, funnypics.com etc etc, bet man nestrādā Testacular un Testem, kuriem, ja var ticēt karmas konsolei, būtu jāatrodas uz localhost:9876. Tu vispār zini, kas tie tādi ir par zvēriem?
  13. hjkl

    Testēšana

    Viens pats localhosts strādā, so, i'm desperate for the answer..
×
×
  • Create New...