strong-storm Posted March 19, 2004 Report Share Posted March 19, 2004 (edited) ban1: te :unsure: ban2: te Kursh no vinjiem ir labaaks? Taa vinsh ir tikkai nezinu kaa ir ar tiem dial-up tiem ip visu laiku mainaas :( ? Edited March 19, 2004 by strong-storm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 20, 2004 Report Share Posted March 20, 2004 Kaut kā tā: return (isset($_SERVER['REMOTE_ADDR'])?$_SERVER['REMOTE_ADDR']:'').';'. (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])?$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']:'').';'. (isset($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'])?$_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']:''); var vēl pielikt HTTP_PORT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 20, 2004 Report Share Posted March 20, 2004 btw. ātrāk no faila rindiņu sameklēt, ja tev IP rakstīts uz katras rindiņas (resp. ir sadalīts ar \n): $ips=file('banoti.txt'); $ip=...; if (in_array($ip."\n",$ips)) { nobanots } cits jautājums, cik daudz tev to ierakstu būs un vai necels augšā kādus 2Mb RAM pie katras lapas ielādes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong-storm Posted March 20, 2004 Author Report Share Posted March 20, 2004 es domaaju, ka ieraxsti buss ap 30! Bet tad labaak lietot to pirmo? otrajaa ir f-ja X-FOWARDED FOR - ko tad taa dod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 20, 2004 Report Share Posted March 20, 2004 ap 30 raskti, nav daudz. Var izmantot manu piemēru un tas domājams ir ātrāks gan no koda, gan izpildes ziņā. X_FORWARDED_FOR (starp citu, tā nav funkcija, bet tas ir $_SERVER masīva apakšindekss) gadījumā ja kas, pasaka caur kuru/iem proksijiem ir izgājis HTTP pieprasījums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_K Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 Es iipashi neskatijos uz katru, bet es tev iesaku noteikt arii HOST un PROXY, lai var likt banu pilnveertiigi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts