ezs Posted February 20, 2004 Report Share Posted February 20, 2004 man te veljoprojām jautajums par tiem comentiem te ir diezgan pagarš scripts http://paste.php.lv/772, bet mans jautajums ir tads vai tā vispār var darīt par to ka postots tiek tai pašā lapā nokuras iet posts ja var tad kas man te ir nepareizi un ja nevar tad kā man vajadzētu pareizi darīt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 uzmetu aci tev tur specam divreiz mysql piekontektējas, vai tie ir atsevišķi faili tava problēma ir tajā, ka tu saglabā datus pēc to izvades sistēma ir tāda (ievades forma var būt jebkurā vietā, action=tas pats fails): piekonektējamies mysql ja ir ievads, ieglabājam iekš db atlasām no tabulas datus tos parādam ja vajag, slēdzam mysql tev pagaidām, cik saprotu piekonektējamies mysql atlasām no tabulas datus tos parādam >ja ir ievads, ieglabājam iekš db ja vajag, slēdzam mysql tāpēc sanāk tā: pirmais lapas izvads: konekts, atlasam datus, parādām; ievadām formu, submit otrais lapas izvads: konekts, atlasam datus, parādam, saglabājam trešais lapas izvads: konekts, atlasam datus - ar 2. piegājienā saglabātiem, parādam ceru, saprati domu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts