keiby Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 (edited) man ir txt fails, kur tiek glabaatas veertiibas : $veertiiba1="blabla1" $veertiiba2= blabla2" utt. ar cita faila paliidziibu tiek nolasiitas shiis veertiibas un vajadziibas gadiijumaa nomainiitas. kaa lai peec tam vinjas saglabaa failaa aizvietojot vecaas ar jaunaam. tjipa : $veertiiba="blabla3" ? ceru, ka saprataat ko es gribu :) Edited January 28, 2004 by keiby Link to comment Share on other sites More sharing options...
jb4 Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 http://paste.php.lv/715/nonum Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiby Posted January 28, 2004 Author Report Share Posted January 28, 2004 nea. ne taa es biju domajis. vertiibas nav ar vienaadu nosaukumu. respektiivi ir taada kaa txt datu baziite, kur ir dazhiem parametriem jaanomaina veertiibas. kaa lai izstaasta ? piemeeram : fails.txt : ------------------------- kaukaadi dati .... $nosaukums="kaukaac nosaukums" $vaards="kaukaacvaarc" utt. veel kaukaadi dati -------------------------- fails.php -------------------------- <form bla bla..> <input type="text" value="<? echo $nosaukums; ?>"> <input type="button" bla bla ..> </form> -------------------------- luuk - un pie submit nospieshanas man vajag aizvietot esosho veertiibu ar jauno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 <i>Kaut kā tā?</i> //ielasām masīvu - katra faila rindiņa=masīva elements $data=file('fails.txt'); //izejam katru rindiņu foreach($n=0;$n<=count($data);$n++) { //tekoša rindiņa $value=$data[$n]; //sadalam izmantojot '=' zīmi $value=explode('=',$line); //ja tas, kas bija pirms '=' vienāds ar iesūtītā variābļa nosaukumu, if ($value[0]=='$'.$_POST['nosaukums']) { //piešķiram jaunu vērtību $value[1]="'".$_POST['vertiba']."';\n"; //aizvietojam faila rindiņu $data[$n]=join('',$value); } } //pārrakstam failu $fp=fopen('fails.txt','w'); fwrite($fp,join('',$data)); fclose($fp); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts