roberc Posted October 28, 2003 Report Share Posted October 28, 2003 what a heck google saka par manu saitu ? mož kāds var pateikt kas par šaizi iekš Google search "autoapgads" izdod : www.autoapgads.lv/ Faila formāts: neatpazīts formāts - HTML versija un fsjo... :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fassko Posted October 28, 2003 Report Share Posted October 28, 2003 atver ar operu un apsties to lapu un tad niknojies Link to comment Share on other sites More sharing options...
sviesc Posted October 28, 2003 Report Share Posted October 28, 2003 Nu uzmet aci ar veco linux versiju un untad priecajies par to ko tev izmetiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberc Posted October 28, 2003 Author Report Share Posted October 28, 2003 uzliku sev operu. nu hvz... rāda kā vajag. a veco linuksu man nau :( a tie, kas ir, ir bez xwindoviem a tie, kas ar xwindovu, rāda pareizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberc Posted October 28, 2003 Author Report Share Posted October 28, 2003 nu pasakiet lūdzu kas par šaizi vismaz ekrāna kopiju atsūtiet uz autoapgāda e-mailu Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryRat Posted October 28, 2003 Report Share Posted October 28, 2003 kaut ko nesapratu... :/ tev tur index.html ( vai kaut kas tads ) ir ? un kā tas serveris tā dīvaini nokonfigurēts... teiksim var rakstīt http://www.autoapgads.lv/sdgfgdfg/sfdg.fg un atvērsies sākuma lapa... ar pashu html failu laikam nav problēmu bet gan ar failu paplašinājumiem vai servera konfigurācīju... aj nezinu... neprasi man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fassko Posted October 29, 2003 Report Share Posted October 29, 2003 nu servera konfiguraacija galiigi liika, tev ir apache vai kas ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K|NG Posted October 29, 2003 Report Share Posted October 29, 2003 http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...utoapgads.lv%2F Link to comment Share on other sites More sharing options...
sviesc Posted October 29, 2003 Report Share Posted October 29, 2003 Ja Tev Apache tad aoskaties kas Tev pie Indexiem staav vai nesi ko galigi liki sarakstijis vai ari esi aizmirsis par .html vai .htm vai ari tur sarakstili ko galigi dumju :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted October 29, 2003 Report Share Posted October 29, 2003 Tev kaut kas liiks ir Apache configaa vai arii tu kaut ko overraido ar php (headerus) jo tev nesuuta pareizu Content-type Connecting to www.autoapgads.lv[62.85.2.210]:80... connected. HTTP request sent, awaiting response... 1 HTTP/1.1 200 OK 2 Date: Wed, 29 Oct 2003 08:55:07 GMT 3 Server: Apache/2.0.40 (Red Hat Linux) 4 Accept-Ranges: bytes 5 X-Powered-By: PHP/4.2.2 6 Set-Cookie: PHPSESSID=05ae1fc311cbf20cd947348cb6a13f3d; path=/ 7 Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT 8 Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 9 Pragma: no-cache 10 Set-Cookie: PHPSESSID=05ae1fc311cbf20cd947348cb6a13f3d; expires=Wed, 29-Oct-03 13:55:07 GMT; path=/ 11 Connection: close 12 Content-Type: A vaidzeetu buut Content-Type: text/html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted October 29, 2003 Report Share Posted October 29, 2003 Ja Tev Apache tad aoskaties kas Tev pie Indexiem staav vai nesi ko galigi liki sarakstijis vai ari esi aizmirsis par .html vai .htm vai ari tur sarakstili ko galigi dumju :blink: Kaada noziime ir failu paplashinaajumiem? var buut http://saits/fails.hujvinjsazinkas (kaa piemeers mans risinaajums uz ass.lv ir piem anec.ass un nevis anec.html vai anec.php) Svariigi ir kaadi headeri par faila saturu un tipu tiek nosuutiiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberc Posted October 29, 2003 Author Report Share Posted October 29, 2003 2 Roze: paldies. content type izlabošu. tas laikam arī ir pie visa vainīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberc Posted October 29, 2003 Author Report Share Posted October 29, 2003 pārējiem par to, ka tiek izlikta starta lapa error lapas vietā. a nahren man rādīt kaut kādu error ? labāk, ja man links ir līks vai visādi mazhakeri mēģina aplūrēt mana saita saturu, lai skatās starta lapu. nevienam no tā nepaliks sliktāk (tikai man trafiks palielināsies)... vai ta nav smukāk tā vietā, ja tu gaidi kaut kādu ERROR 404... vai 402 vai citu ciparu ar maz ko izsakāmu paskaidrojumu, tev parādās normāla starta lapa ? pie tam bez visādiem lamu vārdiem ;) un pārējiem, kas teica par veco linuksu un operu - vai tad tā lapa tur izskatās kaut kādīgi šķībi ? es saprotu, ka krievu txt uz vecajiem xlogiem rāda visu courer-ā, bet lapa taču rādās ? varbūt slikti izlīdzināta un nesaprotami dizainēta, bet izskatās taču pēc kaut kā? anyway - paldies visiem. nebiju gaidījis TĀDU atsaucību Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberc Posted October 29, 2003 Author Report Share Posted October 29, 2003 2 Roze: vai tu varētu pateikt ar ko tu skatījies to, kas tiek sūtīts hederos? es it kā salaboju savu konfigu, bet apskatīties nejēdzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted October 30, 2003 Report Share Posted October 30, 2003 Nu pamegjini uz taas pashas savas linux kastes ja ir palaist 'wget' proti wget -S --spider http://www.autoapgads.lv -S paraada headerus ko webserveris suuta --spider opcija neliek wgetam neko novilkt tikai piesleegties bet nu tagad vajadzeetu buut okej jo ir Content-Type: text/html; charset=windows-1251 liidz ar to pie googles naakoshaas paarchekoshanas arii pareizam saturam vajadzeetu radiities :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts