spermer_co Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Es sāku taisīt lapu, bet pagaidām gan vel nav uzstaisīts nekas kas mainītu menu (caur web), bet ir uzlikts includs menu vietā lai viņš manu menu (menu atrodas failā menu.php) uz lapu.. viss jau ir labi bet tam kas ir menu iekšā, lapā nerādās garumzīmes.. gan lapai (index.php) ir uzlikts windows-1257 encodings gan arī menu.php ir uzlikts windows-1257.. varbūt ir jāmaina encodings menu.php vai varbūt vispār nav jāliek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 1) laikam jau vajadzētu būt gan headerī (abiem failiem), gan browser side tas charset/encoding. 2) gdi, izmanto utf-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spermer_co Posted November 14, 2005 Author Report Share Posted November 14, 2005 starpcitu es jau sataisiju.. man bija uzlikts encoding windows-1257 abos, bet man bija language uz en-us uzlikts :D .. vaidzej uz lv likt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts