Jump to content
php.lv forumi

login forma


riky

Recommended Posts

Bija kaut kaada login sisteema ar md5 hasheem, bet nu baigi sarezgjiita (vairaak par 10 failiem, bet kam tas vis? hvz), un man ta ka par gruutu to izkost cauri un paarveidot tik vienkaarshi kaa man vajag.

Varbuut kaadam ir gatavs php scriptinjsh ko var pielabot. Doma taada, ka atveru lapu caur index.php kuraa ir nosaciijums, ir ielogojies, vai nav, ja nav raada login formu, kas var buut tai pashaa indexaa, ja ir, tad attieciigo lapu, kas arii indexaa, vai arii sameikot taa, ka vienalga ko ver attieciigajaa direktorijaa viss iet caur index. Bez cookies, laikam jau neiztikt, vai arii ip saglabaashanas uz servera, kas parasti ir aizliegts (piem uz ecluba vai cita serv.). Nu un veel vajadzeetu taadu kaa useru tipu sadaliijumu, admins un limiteetais, nu tur laikam tas pats ieprieksheejais if liidziigs sekotu.

Paroles glabaaasies kodeetaa veidaa txt failaa (atkodeeshu gan jau pats :) ).

 

Pie viena shito domaaju izmantot daudz kur, bet pirmkaart uz aatro, vareetu tipa pie sava sms scriptinja pielikt, doma taada, ka neielogojies useris vienkaarshi var nosuutiit zinju, bet ielogojusham ir ir sava adreshu graamatinja + veel piem suutiit visiem uzreiz. Hmm, kaadaa veidaa vai submit atkaartot piem 10 reizes uz dazhaadiem numuriem?

 

Buushu prieciigs, ja paliidzeesiet :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...