edmundss Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Dots: saķimerēts un darbojošs forums, kam apakšā ir phpfusion (apache+php+mysql). Nepieciešamās zināšanas: HTML, CSS, PHP, Photoshop vai analogs, tipa gimp Vajag: 1) pamainīt foruma stila parametrus (dažādu lauku/reģionu garumus un platumus); 2) no viena konkrēta parauga nokonvertēt foruma augšējo bitmapu uz esošā stila krāsām un ielikt forumā; 3) ir kādas 6-8 pogas, kas realizētas kā bitmapi. Vajag uztaisīt pēc analoga bitmapus, lai teksti būtu nevis angļu, bet latviešu valodā. IMHO kādas pusdienas darbs. Darbs būtu veicams (vēlams) ar mani kopā, jo es zinu, ko un kā es gribu, bet man iztrūkt skillu, kā to izdarīt. Ja ir iespējas, vēlmes un zināšanas, tad raksti man uz edmunds punkts sprogis at ģīmeil punkts kom Plānots šo paveikt martā, budžets ir izdalīts. Edmundo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts