smarty Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 taa kaa pac netieku pie kastes, uz kuraas ir uzlikta lapa, tad es nevaru pielikt papildus moduli, cik skatos, tad darbibaam ar arhiiviem ir tikai zlib. bet skatoties manuaali ir tikai paraugi kaa izdabuut no taada arhiiva konkretu failu, bet ja es nezinu kaadi faili ir arhiivaa iekshaa? kaa man riikoties? jo man ljoti nepiecieshams lai vareetu (vienalga kaadu) arhiivu atarhiveet Link to comment Share on other sites More sharing options...
рпр Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 ja nemaldos, tad ar gzip var tikai vienu failu sapakot. ja grib vairaakus sapakot vienaa tad ar tar jaadarbojas, bet tas jau vairaak iisti neattiecas uz php. ar taru vareeja ar tlfz parametriem paskatiities failus sarakstu, kas iekshaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smarty Posted January 25, 2005 Author Report Share Posted January 25, 2005 vai tieshaam naaksies izmantot exec("tar cfz " .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts