imphoteb Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 agrak taisiju php web vis bija ok ... izdzesu tagad atkal nolemu uztaisit,ieinstaleju visu ieeju http://localhost/install.php nospiezu set language tad visu sarakstu ka vajag .. nospiezu continune un man uzmet sito: Stage 3 - MySQL Connection Verification and Database Creation e107 was unable to establish a connection to the MySQL server using the information you entered. Please return to the last page and ensure the information is correct. MySQL Reported Error: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 http://lmgtfy.com/?q=Access+denied+for+user+%27root%27%40%27localhost%27+(using+password%3A+YES) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUIKA_ Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 (edited) http://lmgtfy.com/?q...password%3A+YES) ahahahahha! tik laba lapa.. +cepums! Un raksta autoram.. ja izmanto gatavos CMS, lūdzu pirms tam izlasi dokumentāciju un ja kaut kas tad arī noiet greizi - raksti izstrādātāju FORUMĀ! sliņķis! P.s. Drošības nolūkos es tev iesaku iekš phpmyadmin nomainīt root leitotājavārdu uz kaut ko citu. Edited June 6, 2011 by _PUIKA_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 ahahahahha! tik laba lapa.. +cepums! Nez - bija sarkasms, nebija... Bet bieži tiek uzdoti tādi jautājumi, kuru atrisināšana ir minūtes meklējumi Gugles tantē. Nu un ko Man atbildēt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUIKA_ Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 (edited) Nez - bija sarkasms, nebija... Bet bieži tiek uzdoti tādi jautājumi, kuru atrisināšana ir minūtes meklējumi Gugles tantē. Nu un ko Man atbildēt? Tas nebija sarkasms! Es tiešām nezināju tādas lapas eksistenci un ar visu šo rakstu, sanāca episks joks. Protams! Atzīšos, ka programmēšanas pamatu apgūšanas sākumā es biju visai nepacietīgs un šad un tad, mēdzu kādu pakretinēt ar līdzīgām problēmām, līdz sapratu, ka vispirms jāizrašo visas iespējamās atbildes un varianti, visās iespējamajās vietās, un ja nepal'diz, tad jautāt. :) p.s. vai tad šis lietotājs nav pelnījis mazu "warn" par ļoti specifisku raksta nosaukumu? :D Es jau neko nesaku ! ^^ Edited June 6, 2011 by _PUIKA_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Viņa pirmais posts... piedosim un Es izlabošu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imphoteb Posted June 7, 2011 Author Report Share Posted June 7, 2011 es atzistu neesmu parak labs ar php ... bet man ta google nepalidz :( es mekleju mekleju un neko nejedzu no ta ko raksta tur (nejau nemaku lasit bet kur to visu atrast u.t. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Ak dies'! Nevar savienoties ar datubāzi, jo norādītie dati ("server", "username", "password", "database name") ir nepareizi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts