_PUIKA_ Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 (edited) Labvakar. :) Īsāk sakot.. Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, null given in C:\webserver\www\cms\includes\mysql.php on line 46 Jau pāris stundas cīnos ar šo problēmu, bet nekādi nevaru atrast atrisinājumu. Izgūglēju visus iespējamos rakstus par šo un līdzīgām problēmām, bet visur viens un tas pats: correct syntax LIMIT fields utt. Re: kods zemākhttp://paste.php.lv/3f15505243f378f654869091bafd8a53 Liels, liels paldies jau iepriekš. [edited] FALSE ALARM! Pats neticu, bet es to izdarīju. Tiešām.. programmēt no rīta, kad esi izgulējies ir daudz kvalitatīvāk.. kļūda? Aizmirsu iekš mysql klases - funkcijas query, atgriezt rezultātu ar return $query. :D Edited June 4, 2011 by _PUIKA_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Šīs ir visriebīgākās kļūdas! Reāli sanāk, ka Tu divas stundas čakarējies ar kaut kādu aizmāršības kļūdu. Man šādas kļūdas ir 90% no visām, kas ir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gta1151 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Pamēģini jquery beigās or die(mysql_error()); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 jQuery != DB_Query; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUIKA_ Posted June 4, 2011 Author Report Share Posted June 4, 2011 Šīs ir visriebīgākās kļūdas! Reāli sanāk, ka Tu divas stundas čakarējies ar kaut kādu aizmāršības kļūdu. Man šādas kļūdas ir 90% no visām, kas ir. protams. bet pirms atradu aizmirsto izvadi, biju pārliecināts par to, ka vaina ir sintaksē.. izmēģināju 20x dāžādus veidus kā profilaksei attīrīt query no nevēlamiem simboliem. nekā.. un tad pēkšņi, kaut kas ļoti noguris no programmēšanas man lika paskatītities pašu funkciju.. un jāā.. jau 2x esmu šitā iekritis, betnu tagad esmu sev iekalis galvā.. comment, comment & AGAIN comment your code! Pamēģini jquery beigās or die(mysql_error()); u made my day! :D Bet nu es varu atļauties pasmieties par tavu kļūdu.. tā kā esmu pārdzīvojis šīs nakts matu pilnīgu likvidēšanu uz galvas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts