MPr. Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Meklēju uz vienu mēnesi -pilna slodze, darbs pārsvarā birojā. Prasmes: PHP, MySQL, vēlams JS, Ajax. Prasības: saprātīgi jautāt, uzmanīgi klausīties, mierīgi atbildēt un apklust, kad vairāk nav ko teikt. Piedāvāju: izplatītākais standarts - zelta kalnus. Alga: 550 Ls uz rokas. Piedāvājums spēkā: līdz 16.03.2011 Saziņa: PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Prasības: saprātīgi jautāt, uzmanīgi klausīties, mierīgi atbildēt un apklust, kad vairāk nav ko teikt. Uzreiz atcerējos par @F3llony! =DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Šis sludinājums liek domāt, ka tajā galā būs nervus kutinošs čalis, cik saprotu šis darbiņš ir pie privātpersonas, bet nav tas nemaina lietas būtību - http://blog.kohs.lv/2010/12/11/par-programmetajiem-un-darba-devejiem/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džei Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Šis sludinājums liek domāt, ka tajā galā būs nervus kutinošs čalis, cik saprotu šis darbiņš ir pie privātpersonas, bet nav tas nemaina lietas būtību - http://blog.kohs.lv/2010/12/11/par-programmetajiem-un-darba-devejiem/ nesaprotu kāpēc, bet man Tavs viedoklis izsauc ārprātīgu nepatiku. šajā forumā jau pailgi esmu, lasot un pārlasot, bet īpaši neiesaistoties diskusijās. kur tikai redzu, Tu lien iekšā ar tik drausmīgi subjektīvi kaitinošu un bezjēdzīgu viedokli, ka pilnīgi nevar izturēt.. varbūt nākamreiz please padomā divreiz pirms spied 'Add Reply' pogu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 nesaprotu kāpēc, bet man Tavs viedoklis izsauc ārprātīgu nepatiku. šajā forumā jau pailgi esmu, lasot un pārlasot, bet īpaši neiesaistoties diskusijās. kur tikai redzu, Tu lien iekšā ar tik drausmīgi subjektīvi kaitinošu un bezjēdzīgu viedokli, ka pilnīgi nevar izturēt.. varbūt nākamreiz please padomā divreiz pirms spied 'Add Reply' pogu? Jančuk, ko tu cepies? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džei Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 just sayin` mate.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts