goma smile Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Man jau tā 3 reizi gadās kaut kāds vīrs vai kā ? Viss notiek tā, es pārinstelēju windows pirms kāda laika..., protams laikiem ejot rakņājos pa internetu un kaut kur drošvien noķēru.. Izpaužās tā: Viss iet oky pa skype un viss pārējais, faili sūtās ar manu maksimālo interneta ātrumu, bet draugiem.lv, jebkuru interneta vietni ver vaļā neželīgi ilgi, un caur pārlūku kačājas arī viss oky, vai kāds nezina kas pa vainu, kāds vīrsu, kā cīnīties... ? Es pats nelietoju antivīrusu, jo datora parametri ir diezgan švaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Pamēģini iztīrīt pārlūka "cache", visus "setting'us"... laika gaita daudz kas sakrājās un uz vājāka datora tas varētu būt iemesls. =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 10x jau darīts, lieta tāda ka tas vīrus vai kas uz vissiem pārlūkiem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yancho Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 (edited) Ja atverot "Event viewer" zem System ieraugi daudz TCP/IP limit reached brīdinājums, (99% kā tā), tad jāpielabo windows http://www.speedguide.net/articles/windows-xp-sp2-tcpipsys-connection-limit-patch-1497 par iemeslu, gan var būt arī vīruss - pārliecināties, kura programma lieto internetu dotajā mirklī, var lietojot: netstat -ano Edited March 8, 2011 by yancho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 Ja atverot "Event viewer" zem System ieraugi daudz TCP/IP limit reached brīdinājums, (99% kā tā), tad jāpielabo windows http://www.speedguide.net/articles/windows-xp-sp2-tcpipsys-connection-limit-patch-1497 par iemeslu, gan var būt arī vīruss - pārliecināties, kura programma lieto internetu dotajā mirklī, var lietojot: netstat -ano Kā atvērt to Event viewer ? un netstat -ano ir domāts start->run ? - tad viņš ātri iziet cauri un es nevaru paspēt saskatīt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 p.s. pēc plākstera viss ir oky ;) paldies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 1) eventvwr.msc 2) start-run-cmd un tad tālāk bla bla bla viss pārējais. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts