daGrevis Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Ok - ņemšu vērā, un FALSE tekstu arī centīšos palabot, sanāk tā nedaudz - "Nepareizi, lai mācītos jaunus vārdus tev jātbild pareizi!" :D arī taisnība. bet es domāju ka nebūtu slikta arī šāda iespēja, jo tehniski jau tas nav baigais apgrūtinājums, bet lietotājam tas ir salīdzinoši liels ieguvums. Uztaisi kaut kā, ka ir nevis trīs vārdi, kurus var izvēlēties, bet caur pārlūks sazinās ar kaut kādu Google Translate un izmantojot jQuery UI: Auto-complete parāda desmit atbilstošākos vārdus, ņemot vērā jau ierakstītos simbolus... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labaiss Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 (edited) Uztaisi kaut kā, ka ir nevis trīs vārdi, kurus var izvēlēties, bet caur pārlūks sazinās ar kaut kādu Google Translate un izmantojot jQuery UI: Auto-complete parāda desmit atbilstošākos vārdus, ņemot vērā jau ierakstītos simbolus... ) īsti nesapratu...varbūt.. tieši par kādiem simboliem domā? + doma, ka vārdus automātiski tulko un piedāvā pēc kritērijiem? p.s. ja tā, tad automātiskā tulkošana manuprāt atkrīt, labāk es 2 dienas pasēžu un izveidoju kvalitatīvu DB, jo google translate ir redzēti brīnumi un līdz ar to zudīs aplikācijas kvalitāte..., tā es pagaidām domāju Edited March 4, 2011 by labaiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 (edited) Nē. Ne tā. Teiksim raksta... App Apple Application Edited March 4, 2011 by daGrevis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labaiss Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Nē. Ne tā. Teiksim raksta... es sapratu! - tas pie atbildes sniegšanas.... Jā - ļoti labi, tas varētu nostrādāt, jo nevis sanāktu minēšana (ja nezin), bet reāla iemācīšanās - principā... noteikt apsvēršu uzlabojuma iespēju.. Paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts