Devils666 Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Viss jau strādā kā vajdzētu, bet kad uploadoju bildi uz servera, nevaru viņu atvērt, rāda: Windows Photo Viewer can't open this picture because you don't have the correct premissions (man ir Windows 7) bet kad izvelku ara no WWW mapes piemēram uz desktopa, bilde nolasas un viss ir ok nesaprotu kāpēc tā, jo mans akkounts ir galvenais un ar pieejam nevajadzētu būt problēmām Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsters Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 uzliec mapei premisijas pareizas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 15, 2010 Author Report Share Posted March 15, 2010 tas bija pirmais ko skatijos, bet it ka visam ir pareizas atlaujas, noresttarteju pc visas bildes paradijas, bet tagad, kad uploadoju citas atkal tas pats Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 sazin kā uz win7 tas ir, bet vai nu folderim var piekļūt tikai web servera useris, vai arī tas photo viewer startējas ar kādu citu useri ar ierobežotākām tiesībām Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 15, 2010 Author Report Share Posted March 15, 2010 nu pieeja nav nevienai programmai, bet nu es ari isti nesaprotu ka ir ar to visu, jo cik skatijos visas atlaujas ir folderim, pasam jau ari tikai kādu mēnesi win7, bet nu citādas zinas win7 nevar nepatikt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts