Joker_ Posted February 27, 2010 Author Report Share Posted February 27, 2010 ir jāprogrammē, nekur neliksies. vai arī paliec pie Joomla, WordPress, Access, ... no terminoloģijas viedokļa ar WYSIWYG šeit visi saprot wordam līdzīgu redaktoru, kuru programmētājs iestrādā savā cms, lai klients saņemot lapu, pēc tam var pats rediģēt tās saturu. un šīm vajadzībām ļoti populārs ir TinyMCE. taču kā jau teicu, tas ir lapas satura/html rediģēšanai priekš tiem, kam nav html zināšanas (tb klientam) nav sarežģīti, ja māk programmēt :D vai lieto/pielāgo gatavus cmsus Tieši tā, ja māk programmēt :) Par cik esmu uz rezultātu orientēta personība, interesē cik varētu izmaksāt palīdzība man sakārtot šo daļu (klienta vizuālo pusi, datubāzi sataisīšu pats) !? Nākošais jautājums, kas man ir jāpastāsta lai saprastu darba apjomu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 (edited) Par cik esmu uz rezultātu orientēta personība, interesē cik varētu izmaksāt palīdzība man sakārtot šo daļu (klienta vizuālo pusi, datubāzi sataisīšu pats) !? privāti taisot, tas varētu būt vismaz 3ciparu skaitlis. firma gan droši vien paprasītu vismaz 4ciparu skaitli ;) par to "datubāzi sataisīšu pats" diez vai kāds parakstīsies. jo tabulu struktūra ir saistīta ar funkcionalitāti. tās saskaņo savā starpā un labāk, ka to dara viens un tas pats cilvēks. tev tikai vajag pastāstīt, kādus datus ir jāglabā, taču tehniski CREATE TABLE ... uzrakstīs tas, kurš to visu taisīs ;) Nākošais jautājums, kas man ir jāpastāsta lai saprastu darba apjomu ? jāizstāsta visas darbības, ko tajā sistēmā vajag varēt izdarīt. kr4 checklist ar nepieciešamo funkcionalitāti, kā arī kā tam daudz maz vizuāli būtu jāizskatās. protams, nav jau obligāti viss sīki jāapraksta. izstrādātāji arī prot improvizēt ;) Edited February 27, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker_ Posted March 1, 2010 Author Report Share Posted March 1, 2010 (edited) privāti taisot, tas varētu būt vismaz 3ciparu skaitlis. firma gan droši vien paprasītu vismaz 4ciparu skaitli ;) par to "datubāzi sataisīšu pats" diez vai kāds parakstīsies. jo tabulu struktūra ir saistīta ar funkcionalitāti. tās saskaņo savā starpā un labāk, ka to dara viens un tas pats cilvēks. tev tikai vajag pastāstīt, kādus datus ir jāglabā, taču tehniski CREATE TABLE ... uzrakstīs tas, kurš to visu taisīs ;) jāizstāsta visas darbības, ko tajā sistēmā vajag varēt izdarīt. kr4 checklist ar nepieciešamo funkcionalitāti, kā arī kā tam daudz maz vizuāli būtu jāizskatās. protams, nav jau obligāti viss sīki jāapraksta. izstrādātāji arī prot improvizēt ;) Ja esi gatavs padod ziņu uz joker_@inbox.lv ... ieskicēšu ko vajag, tad parunāsim par trīsciparu skaitļiem :) Edited March 1, 2010 by Joker_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 es tikai ienāku šajā forumā papļāpāt/pamācīt/pakonsultēt/... sry, but me busy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts