Jump to content
php.lv forumi

php & user info


rumpels

Recommended Posts

bija lieta ka izdomaju vai php varetu sanjemt infu no klienta datora bet cik zinu tad iepriekshejie php to nevareja bet varbut maldos...tatad piemeram ms produkti spej atpazit lietotaju kas atveris dokumentu piemeram mareks, jo datora lietotajs pashlaik ir mareks...vai piemeram php var atpazit tadu informaciju no ms produktiem?! apmekletajs taisa postus un man paliek info ari par to kads ir lietotajs:)

Link to comment
Share on other sites

Jaucam, jaucam klienta un servera puses tehnoloģijas

MS tādu fīču piedāvā saistībā ar MS Proxy, .NET passport utml. tehnikām (resp. prgrammām, kas paši var vērt vaļā socketus un sūtīt papldinfo, vai papildheaderus iekš tā paša IE).

No klient side puses kaut ko varētu realizēt ar VBScript/Active ASP kas i kaut kas līdzīgs JavaScript.

Pārejos gadījumos sk. $_ENV un $_SERVER - tas ir viss, kas tev jāzin par klientiem. Viss pāreejais balstās uz tevis izdomātām autentifikācijām - e.g. sessijas, cūkiji etc.

Link to comment
Share on other sites

Ir shaads variants:

 

The workstation logon credentials of users are passed through to the web server

http://modntlm.sourceforge.net/

(pie kam tas arii ir tikai IE gadijumaa) (pasham gan bik segfaulteeja un tai vietaa izmantoju smbauth moduli).

 

Vairaak gan nekas serverside pusee praataa nenaak.

 

Lai vaaktu datus par klientu nepiecieshams kaut ko uzlikt / palaist uz lietotaaja darbstacijas un sheit jau var izvirst:

Vai nu tas ir kaadas aplikaacijas ieksh Delphi / C / VB u.c. ar web komponenti kas padod webserverim vajadziigos parametrus (vizuaali vai backgroundaa) vai arii jaaraksta kaads ActiveX (praksee tas ljoti jauki darbojas (un bez jebkaadaam dependecies vai citiem requirmentiem) - proti Delphi -> Webkomponente -> php | Delphi -> MySQL -> php)

 

Ja ir mazaakas zinaashanas programmeshanaa citaas valodaas kaa PHP iespeejams pat darbinaat php uz klienta mashiinas http://members.chello.be/ws36637/php4delphi.html taadejaadi ar fizisku pieeju datoram kas ljauj nolasiit praktiski jebkurus sisteemas setingus utt..

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...