sacejs Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 (edited) Man PHP-FUSION 7 :) 2)Kā lai sataisa kad uzspiedu uz buttona man pārtulko tekstu???(HeLP tas ļoti vajadzīgs) 3)Kā lai sataisīts lai rādītu kas iegāja šajā čat istabā??Lai būtu tāda primitīva tabula maziņa un tur kas čat istabā = SKRINS) 4)Kur var nolādēt izskatu profilam?Es mainiju te failus profile.php nekā nesanāk...Kāds var pateikt kā lai sataisa normāli.. Lai būtu viss pa stabiņam(līdzīgs šim )(Piem: Niks LOL Dzimums neitrals :D Foto Nu te foto Tipo tā....Man sanāk kā tabula...(Ja kas es mainiju profile.php failā) 5)Kā lai var pamainīt krāsu tēmai..?Vai nosaukumam..kāds bija kods??(Vot piemēram šim ) P.S Es google visu apmeklēju biju daudz ko atradis bet tas nestrādāja...(Un uz pamācībam ka tur html vai lasam vielu varat nedod jo es jau esu lasijis..Un mācos.... Edited March 15, 2009 by sacejs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Viss http://www.w3schools.com/css/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts