orxs Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 Man ir piereģistrēts forums te. Kā šo forumu es varētu dabūt uz LV neta? Man ĻOTI vajag, jo man nav ārzmeju NETS. LŪDZU, LŪDZU pasakiet kā to var izdarīt :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
hu_ha Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 nu tava vēlme nav īsti izprotama. domājams, ka tu nevari forumu izdabūt no tā lapas un kaut kur pārvietot. Tā vietā tu vari mēģināt atrast šī paša foruma izejas kodus un uzstādīt uz lv zonā esoša datora. kā redzams, tad šī lapa tiek barota no šī pasākuma: http://www.invisionboard.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 atšķirībā no tā, kāda veida aizliegums uz "ārzemēm" ir tavam ISP, varētu noderēt arī vienkārši to nodublēt ar *.lv domēnu (te var noderēt www.from.lv) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumpels Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 savukart ja Tavs ISP pieljauj konekcijas uz tikai uz lapam kas atrodas uz LV servera tad po un versies valja tapat piemeram hack.nite.lv php.esuntu.com utt, bet www.tele2.lv nea. Parnes visu uz kadu LV serveri un bus lieta darita. APOLLO ir aizliegums tieshi uz visiem ne .lv ta ka www.tele2.lv kas atrodas Igaunija atversies:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital-X Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 atveraas arii www.nba.com (jo vinjiem ir serveris arii LV zonaa... ) :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts