Rihijs Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Tātad ir vajadzīgs cilvēks kurš varētu uztaisīt vienkāršu php, html vai flash mājas lapu priekš hostinga, mājas lapai jābūt smukai ar normālu dizainu priekš hostings priekš kura ir paredzēta mājas lapa ir royalhosting.lv par samaksu vienosimies atkarībā pēc mājas lapas sarežģītības un dizaina protams, ja būs flash elementi mājas lapā tad tiks maksāts vairāk, vajag vienkārši bez reģistrācijas kautko līdzīgu jau esošajai tikai ar normālu dizainu un normālu kodu. Sazināties ar manīm te forumā vai pa skype rihards.brass vai uz e-pastu info@royalhosting.lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WebStandarts Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Uz manu jautājumu, kāds esot šī projekta budžets, Rihijs atbildēja: [22:49:36] Rihards RoyalHostingLV saka: lidz 60 Protams, ka runa ir par latiem, ko gan citu. ;) Jā, varens budžets! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rihijs Posted January 25, 2009 Author Report Share Posted January 25, 2009 (edited) Nē es biju domājis santīmu! Mjaa... tiešām nesaprati, ka es jokoju ar tiem 60 sanjiem?! Man jau viens taisa un ir lidz pusei pabeidzis tapec ari nedomaju nemaz neielaisties ar tevi kada darijuma un pajokoju... Edited January 25, 2009 by Rihijs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts