AKSiS Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Ar PHP un MySQL saaku straadaat nesen, taadeel rodas daudz jautaajumi. Datus par lietotaajiem es glabaashu MySQL db. Kaa veido lietotaaju "login" un "logout" lai nebuutu jaauztraucaas par hack? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hu_ha Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 datu baazee paroli glabaa kaa md5(). skatiit manuaalii. lietotaaju kaa parasti.. un login - tas jau ir sesiju zinjaa, taa kaa papeeti visu, kas te forumaa runaats par sesiju izmantoshanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital-X Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 protams veel ir jaaparbauda user input, jo Te var redzeet kas notiek preteejos gadiijumos... ja nav droshiiba var ieguut pieeju datubaaze, bet atkal ja ir sessijas, tad par to nevajag ljOOti uztraukties, ...ja tikai tur neglabaajaas ljoti privaata info... ;) Te pat forumaa bija raxtiits par aizsargaashanos kautkas... es iesaku ereg("^[a-zA-Z1-9]",$input); man vienmeer paliidz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts