while Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Tātad, pirmo reizi savā mūžā lietoju ko līdzīgu Wordpress un tagad vēl man nāk pāri šī sēra rakstīt palīdzības ticketu. Cheezas! Enīvei, problēma tāda - ir sākuma lapa, kurai ir forši newsi iekšā - tik tālu ideāli. Sākās problēma tur, ka vajag vēl pāris tādas pašas lapas, kur tiek rakstīti identiski jaunumi kā pirmajā, bet protams citi. Jautājums: Kā to realizēt? Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 neesmu wordpress lietotājs, bet vai tur nav iespēja izmantot kategorijas, vai ko tamlīdzīgu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
while Posted August 24, 2008 Author Report Share Posted August 24, 2008 Cik man teica tad ap kategorijām kautkas tur bija saistīts, bet tā man arī nepieleca kā lai neparāda pirmajā lapā to noteikto ierakstu, bet gan zem domēns.lv/category/kategorija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts