GeRik Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Okey tad nu sakshu stastit savu milzigo problemu ar Webshopu ceru kads zinas ko dariit :) Sakshu ar to es lietoju XAMPP Pastastishu ka meginaju instalet atveru wshconf.php Samainiju visu pareizi shaja vieta $webshop['mssq']['host'] = '127.0.0.1'; $webshop['mssq']['user'] = 'sa'; $webshop['mssq']['pass'] = 'xxxx'; $webshop['mssq']['db'] = 'MuOnline'; $webshop['mssq']['dbacc'] = 'MuOnline'; $webshop['mssq']['use_md5'] = true; ar md5 esmu meginajis i uz true uz uz false tad dodos uz instalaciju atverot install Neko nemaz nevadot es dabonu shadu skaistus uzrakstus Verifying required extensions:OK Select database response: Changed database context to 'MuOnline'. Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: message: There is already an object named 'MEMB_CREDITS' in the database. (severity 16) in C:\xampp\htdocs\webshop\install\index.php on line 32 Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: message: There is already an object named 'XCredits' in the database. (severity 16) in C:\xampp\htdocs\webshop\install\index.php on line 39 Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: Query failed in C:\xampp\htdocs\webshop\install\index.php on line 39 Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: message: Invalid object name 'WebShop'. (severity 16) in C:\xampp\htdocs\webshop\install\index.php on line 46 Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: Query failed in C:\xampp\htdocs\webshop\install\index.php on line 46 Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: message: Line 10: Incorrect syntax near 'GO'. (severity 15) in C:\xampp\htdocs\webshop\install\index.php on line 53 Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: Query failed in C:\xampp\htdocs\webshop\install\index.php on line 53 Your WebShop is now ready !! Enjoy! Closing access to installation... Successfully restricted the access to the install Tad nu taa :( nezinu ko dariit lai ietu webshop Protams esmu meginajis arii tad palaist webshopu bet rada ka parole nepareiza tas kursh paliidzes sataisiit (ja sanaks) vienosimies par atliidziibu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Re_Boot Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Hmm, man ari bija shitada problema, em manliekas tas XCredit jaizdzesh bija no SQL, vai ari liec vecaaku versiju, es kautko tadu dariju. AA un tev ieksh PHP.INI kautkas bija japieveino ''buffer''(Kautkas tads)... Neatceros kas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 pie ka tur tas md5 ;) vina nav problema vnk vins grib ieinstalet vienu tabulu otraj pa virsu ar vienadu nosaukumu, tapec izlec ara errors: There is already an object named 'MEMB_CREDITS' in the database. bet vispar bez koda, neko nevar pateikt ka un kas tur ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeRik Posted April 30, 2008 Author Report Share Posted April 30, 2008 viss jau skaidrs :) es noka4aju jaunako versiju p[alaidu SQL Skriptu Drop tables un tad instaleju un viss aizgaja ja un iesledzu md5 jo bez md5 man sakuma negaja :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts